Mainos
Mainos
Kansi

Suomeen muuttanut deittiohjelman komistus ilman työlupaa: Paperisodan määrä yllätti

Amerikan unelmävävy -ohjelman Tom painii byrokratian kanssa ja on edelleen vailla töitä.

Amerikan unelmavävy -ohjelmassa kolme amerikan-suomalaista miestä tuotiin Suomeen ja heitä odotti useampi naisystäväehdokas. Yksi jenkkikomistuksista, Tom rakastui Heidi-Mariaan ja suhde heidän välillään syveni kuvausten päätyttyä.

Viime uutena vuotena Suomeen muuttanut ja heti saapumisiltanaan kultaansa Heidi-Mariaa kosinut Tom on ammatiltaan tuotantokoordinaattori. Nyt pariskunta asuu yhdessä Helsingissä.

–Yhteinen asunto ja yhdessä eläminen ovat isoja askelia. Kaikki on mennyt todella hyvin, Tom kertoi MTV:fille aiemmin tänä vuonna.

Juhannusta rock-festivaaleilla viettänyt pariskunta nauttii tavallisesta arjesta. 

Heidi-Marian ollessa päivisin töissä Tom pitää huolen, että rakkaan tullessa kotiin häntä odottaa ruoka.

– Kun hän tulee töistä, teen meille ruokaa ja katselemme televisiota. Ei mitään sen jännittävämpää. Black Sabbathia aiomme kyllä mennä katsomaan, metallimusiikin ystäväksi tunnustautuva Tom naurahtaa.

Ainoa mitä Tom harmittelee, on työluvan saamisen byrokratia. Miehen unelma on elättää itsensä kirjailijana, mutta työluvan saaminen ei ole Yhdysvaltojen kansalaiselle nopea tai yksinkertainen operaatio.

– Tällä hetkellä vaan odotan paperiasioiden etenemistä, jotta pääsisin toden teolla työnhakuun. Paperisodan määrä yllätti minut. On tosiaan aika paljon tekemistä asian tiimoilta, Tom pohtii tilannettaan.

Sosiaalisesti lahjakas mies käyttää aikaansa muun muassa kirjan kirjoittamiseen, vaikka sen eteenpäin viemisestä saatika julkaisusta hän ei vielä olekaan takuuvarma.

– Olen käyttänyt aikaani Suomessa kirjoittamisen ja kirjani onkin jo melkein valmis. Jos olen tarpeeksi tyytyväinen lopputulokseen, saattaa olla, että yritän myydä sen kustantajalle, Tom paljastaa.

– Olen parhaani mukaan verkostoitunut myös Suomessa. Yhdysvalloissa on niinikään lasikatto tämän alan töissä, mutta se on erilainen kuin Suomessa, Tom sanoo.

Katso pariskunnan tunnelmia viime kesän treffeiltä alta.

Katsomo-video ei ole saatavillaMainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme