Mainos
Mainos
Kansi

Unelmavävy kaappaa suomalaiskaunottaren salatreffeille – paljussa kiihkeitä suudelmia

Amerikan unelmavävy Tom kutsuu tyttöystäväkandidaatti Noran salaisille paljutreffeille kanssaan. 

Amerikan unelmavävy -ohjelmassa kolme amerikansuomalaista hurmuria on saapunuyt suomeen etsimään itselleen suomalaista tyttöystävää. 

Ohjelman neljännessä jaksossa Tom ja hänen tyttöystäväehdokkaansa Nora karkaavat kahdenkesken paljuun kylpemään ja tutustumaan toisiinsa paremmin. Jakso nähdään AVAlla keskiviikkona 9.3.

Salaisten paljutreffien piti olla kaksikon salainen, yksityinen kohtaaminen ilman kameroita, mutta tosi-tv-ohjelman kuvauksissa kameroiden läsnäololta ei voitu välttyä. 

– Oli alun perin meidän oma ideamme mennä salaa treffeille. Se oli todella kutkuttavaa, kun ajattelimme, että karkaamme kahdestaan kylpemään, Nora kertoo. 

Tom ja Nora ovat heti ensimmäisestä tapaamisesta asti tulleet hyvin juttuun. Kiinnostusta on selvästi ollut ilmassa, ja Tom kertookin ehdottaneensa salaisia treffejä, sillä halusi tutustua Noraan paremmin.

– Kaikki naiseni olivat hyvin erilaisia keskenään. En voinut lainkaan vertailla heitä, siksi halusin kerätä kaikista mahdollisimman paljon tietoa kahdenkeskisillä hetkillä.

Mahdollinen ensisuudelma Noran kanssa mietitytti Tomia ennen salaisia treffejä. 

– Ajan on oltava oikea ensisuudelmalle, se tapahtuu varmasti jossain kohtaa, kun se tuntuu oikealta, Tom tuumailee jaksossa. 

Treffeillä Tom ja Nora pääsevätkin lämpimiin tunnelmiin, ja kaksikko löytää itsensä suudelman pyörteistä.

– Pidän parrastasi, Nora ilmoittaa suutelutuokion päätteeksi. 

Amerikan unelmavävy AVAlla keskiviikkoisin klo 21! 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme