Mainos
Mainos
Kansi

Unelmavävyllä helppo päätös: Olin rakastunut

Amerikan unelmavävy Tom oli varma viimeisestä päätöksestään. Tunteet Heidi-Mariaa kohtaan olivat kehittyneet kuvausten aikana rakkaudeksi.

Amerikan unelmavävy -ohjelmassa kolme amerikansuomalaista miestä etsii itselleen suomalaista tyttöystävää. Ohjelman viimeisessä jaksossa elettiin jännittäviä hetkiä, kun miesten oli valittava kahden finaaliin asti selvinneen tytön väliltä.

Tom oli kutsunut luokseen Los Angelesiin Noran ja Heidi-Marian. Alusta asti kipinöitä Noran kanssa kokenut mies valitsi kuitenkin lopussa Heidi-Marian, jonka kanssa tunteet syvenivät pikku hiljaa matkan varrella.

– Jokainen Heidi-Marian kanssa viettämäni hetki oli positiivinen kokemus ja rakensi suhdettamme siihen pisteeseen, että lopulta rakastuin häneen, Tom kertoo.

Vaikka Noran sydämen särkeminen tuntui Tomista luonnollisesti ikävältä, tunsi hän päätöksensä olevan oikea. 

– Olin varma päätöksestäni. Kun seisoin Heidi-Marian ja Noran edessä, en epäröinyt lainkaan, vaan tiesin, mitä teen, ja se tuntui hyvältä.

Erityinen suhde Heidi-Mariaan syntyi jo kesän aikana Suomessa, mutta lopullisen ratkaisunsa Tom teki vasta viimeistä pudotusta edeltävänä iltana.

– Kahdenkeskisillä treffeillä olin jutellut naisten kanssa siitä, millaisena he näkivät tilanteen ja tulevaisuuden kanssani. Molemmat sanoivat, että pitivät minusta ja halusivat tulla valituksi.

– Viimeisenä iltana menin vuoteeseen ja yritin tunnustella, mitä sydän sanoi. Parisuhdetta ei voi muodostaa loogisesti tai järkiperustein, vaan minun täytyi tuntea, mikä oli oikea ratkaisu. Mietin molempia tyttöjä ja suhdettani heihin. Yritin kuvitella, millaista elämä olisi heidän kanssaan, ja tunsin, että vaikka pidin Norasta, olin rakastunut Heidi-Mariaan. Sen jälkeen päätös oli helppo. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme