Mainos
Mainos
Kansi

Yllätyskäänne deittiohjelmassa – suomalaiskaunotar hylkää unelmavävyn ennen pudotusta

Amerikan unelmavävy -ohjelman kolmannessa jaksossa nähdään, kuinka Erickin tyttöystäväehdokas Laura jättää leikin kesken.

Amerikan unelmavävy -ohjelmassa kolme amerikansuomalaista herrasmiestä on saapunut Suomeen etsimään rakkautta. Amerikan unelmavävyjen ja tyttöystäväkandidaattien ensitapaamisten aikana koetaan lämpimiä tunteita ja pitkiä katseita. Kaikkien kohdalla tunteet aivät kuitenkaan lähteneet lentoon.

Erickin tyttöystäväehdokkaaksi valikoitunut Laura oli odottanut tapaamista jännittyneenä, olihan Erick tehnyt naiseen suuren vaikutuksen esittelyvideolla.

– Erick oli unelmavävyistä miehekkäin: hän on pitkä ja tumma ja hyvin kaunis. Se kiinnitti huomioni.

– Ensikohtaaminen oli kuin olisi mennyt sokkotreffeille! Mietin, miten meidän kommunikaatio sujuu, ja puhuuko hän suomea vai englantia. Millainen ihminen hän on? Ja löytyykö yhteyttä?

Erickin ja Lauran ensikohtaaminen ei lopulta kuitenkaan sujunut tumman kaunottaren toiveiden mukaan.

– Erick ei vastannut odotuksiani, ja hän oli ujompi kuin olin ajatellut. Meidän välillämme ei vain ollut yhteyttä, nainen miettii.

– Lisäksi hän oli luonnossa erinäköinen kuin kuvissa. Olin ajatellut, että hän olisi ollut vähän sporttisempi, hän jatkaa.

"En tuntenut häntä kohtaan mitään kipinää"

Kahdestaan vietetty hetki tuntui Lauran mukaan kiusaantuneelta.

– Jouduin miettimään, mitä halusin sanoa hänelle, eivätkä sanat tulleet luonnostaan. Se oli sellaista hakemista, ja minusta tuntui, että muiden tyttöjen kanssa hänellä ehkä meni paremmin.

Laura tekikin nopean päätöksen, eikä halunnut enää jäädä kilpailemaan Erickin suosiosta. Hän kertoo ohjelmassa Erickille päätöksestään jo ennen ensimmäistä valintatilaisuutta.

– Sanoin Erickille, että valitettavasti en tuntenut häntä kohtaan mitään kipinää, vaan pelkästään ystävällisyyttä. Sanoin, että voidaan olla kavereita ja että hänellä oli monta nättiä ja mukavaa mimmiä, joista valita, Laura muistelee.

Erick otti ilmoituksen vastaan rauhallisesti, vaikka olikin luonnollisesti yllättynyt  

– Kyllä hän taisi järkyttyä hieman. Varmaan se tuli hänelle pienenä sokkina, että sanoin asian niin suoraan. Toisaalta, hän oli kyllä herrasmies ja ymmärsi asian minun kannaltani, Laura muistelee tapahtunutta.

– Erick sanoi, että ei voi mitään ja että oli ollut kiva tutustua, hän jatkaa.

Päätöksen jälkeen Laura tunsi olonsa helpottuneeksi, ja hän lähti kevein mielin kotiin.

– Mikään ei jäänyt kaihertamaan. Se oli minulle helppo päätös, ja ennen kaikkea oikea päätös. Olen tyytyväinen päätökseeni, eikä se ole mietityttänyt jälkikäteen. 

Amerikan unelmavävy AVAlla keskiviikkoisin klo 21!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme