Mainos
  • Andte voitti Big Brotherin!
  • Anna tuli toiseksi, Joonas oli kolmas
  • Big Brother kiittää faneja tästä kaudesta!
Mainos
bb_kansi_6

Big Brother -tähti halvaantui: En ole koskaan tuntenut näin hirveää tuskaa

Entinen Britannian Big Brother-ohjelman kilpailija ja räppäri Cristian MJC kertoi sosiaalisen median palvelussa Twitterissä halvaantuneensa osittain.

21-vuotiaan Cristian MJC:n halvaantumiseen johtaneet syyt liittyvät miehen aikaisempaan urheiluvammaan, jota yritettiin korjata. Ammattitasollakin uineen tähden olkapään nivelvammat vaativat leikkauksen, jossa hänne olkapään nivelsidettä korjattiin.

Operaatiossa meni jotain pieleen ja nuoren miehen koko vasen puoli halvaantui. Itsekin lääketiedettä opiskeleva MJC kertoi tapahtuneesta Twitterissä.

– Minut lähetettiin takaisin ensiapuun ambulanssilla tänä aamuna. Syynä on eilinen leikkaus, joka aiheutti tulehduksen ja sisäisen verenvuodon. En ole koskaan tuntenut näin hirveää tuskaa. Olen täysin halvaantunut vasemmalta puolelta ja rukoilen, että tämä ei ole pysyvää, MJC tilittää faneilleen.

Huolestuneet fanit ovat jakaneet osaan ottonsa Twitterissä ja MJC kehottakin heitä rauhoittumaan.

– Älkää olko huolissanne. Perheeni pitää minusta hyvää huolta, hän toppuuttelee surevia fanejaan.

Halvaantunut tähti on saanutkin paljon tukea faneiltaan ja hänen olisi tarkoitus julkaista debyyttisinkku elokuun puolessa välissä. 

Viimeisimmässä twiitissään tähti vakuuttaa valoa näkyvän jo tunnelin päässä. Vaikuttaa siis siltä, että Cristian MCJ selviää hurjasta tilanteesta säikähdyksellä.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme