Mainos
Mainos
Elastinen feat.
Mainos

Elastinen-kisa on päättynyt

Osallistu ja voita! Jaossa on kolme avec-kutsua Elastisen yksityiskeikalle ja artistitapaamiseen. Lisäksi arvomme 30 kutsua Elastisen yksityiskeikalle.

Elastinen feat. -sarjassa kurkistetaan musiikin tekemisen alkulähteille ja seurataan artistien välistä yhteistyötä. Ainutlaatuisessa ohjelmaformaatissa musiikki- ja viihdealan moniottelija kohtaa kussakin jaksossa yhden Suomen eturivin artisteista ja tästä kohtaamisesta syntyy uusi kappale. Sarjassa Elastisen kanssa nähdään Lauri Tähkä, Hector, Robin, Johanna Kurkela, Sami Hedberg, Anssi Kela, Anna Puu, Samu Haber, Paula Vesala ja Juha Tapio.

Haluaisitko nähdä Elastisen livenä? Osallistu DNA:n kilpailuun ja voita! Kaikkien osallistujien kesken arvotaan kolme avec-kutsua Elastisen yksityiskeikalle ja artistitapaamiseen. Lisäksi arvomme 30 kutsua Elastisen yksityiskeikalle.

KISAN ON PÄÄTTYNYT!

Tapahtumapaikka ja -aika: Silja Serenade (Olympia terminaali) 29.5.2016. Arvontaan voivat osallistua 18 vuotta täyttäneet henkilöt.


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme