Mainos
Mainos
Emmerdale kansi

Emmerdale-tähti jättää sarjan: En jaksanut enää jatkuvaa matkustamista

Emmerdale-näyttelijä Pasha Bocarie kertoo jättävänsä sarjan, koska haluaa olla enemmän perheensä kanssa. Hän sanoo myös esittämänsä Rakeshin luonteen muutosten olleen epämiellyttäviä. Juttu sisältää juonipaljastuksia.

Emmerdalessa kolme vuotta Rakesh Kotechaa näytellyt Pasha Bocarie kertoo jättävänsä sarjan muun muassa siksi, että haluaa olla enemmän perheensä kanssa, kertoo Express. Bocarie jätti sarjan Briteissä viime viikolla. Sarjan tuottajat olisivat halunneet hänen jäävän.

– Minulle tarjottiin vuoden sopimusta, mutta en halunnut jatkaa enää. Jatkuva matkustaminen oli todella rankkaa, ikävöin perhettäni, Bocarie kertoo.

– Tämä oli oikea aika lähteä. Olin tehnyt hienoja juttuja, mutta se kaikki vaati paljon energiaa. Annoin sarjalle kaikkeni.

Bocarie esittää sarjassa bisnesmiestä. Näyttelijä sanoi, ettei ollut sinut roolihahmonsa luonteen muuttumisen kanssa.

– Rakesh oli aluksi hyvin voimakas, ja pidin hänen esittämisestään sellaisena. Rakeshin luonteen heikkeneminen ja luonteen kyseenalaiset muutokset olivat haaste. Ei kovin miellyttävä haaste, Bocarie lisäsi.

Rakesh Kotecha oli mukana kiristämiskuviossa, joka kesti sarjassa vuoden verran. Bocarie sanoo olevansa tyytyväinen matalan profiilin tapaan, jolla hahmo lopulta lähti ulos sarjasta.

– Se oli hyvä tapa päättää tuo kyseinen juoni, joka oli kestänyt ainakin vuoden, Bocarie sanoi.

Briteissä esitetyt jaksot nähdään Suomessa myöhemmin.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme