Mainos
Mainos
Emmerdale kansi

Emmerdale-tähti vahvisti erohuhut – luvassa huikea poistumistarina sarjasta

Emmerdelea tähdittävä näyttelijä Adam Thomas vahvistaa nyt erohuhut sarjasta todeksi.

Emmerdale-fanien keskuudessa on jyllännyt jo useamman kuukauden aikana epäilys siitä, että Adam Bartonia sarjassa näyttelevä Adam Thomas olisi jättämässä suosikkisaippuan. Nyt fanien on syytä valmistautua hyvästeihin, sillä Thomas vahvistaa poistuvansa sarjasta ensi vuoden alkupuolella.

Näyttelijän ympärillä on vellonut maaliskuusta lähtien huhuja, jotka viittasivat miehen roolihahmon poistumiseen sarjasta. Aiemmin Thomas kielsi väitteet, mutta nyt hän vahvistaa lopulta huhut todeksi.

– Olen saanut viettää kahdeksan uskomatonta vuotta Emmerdalen parissa ja olen rakastanut jokaista minuuttia siitä. Päätös lähtemisestä on ollut vaikea, mutta minusta tuntuu, että nyt on aika siirtyä eteenpäin ja haastaa itseäni uusilla rooleilla.

– Haluan kiittää kaikkia Emmerdalen tekijöitä mahdollisuudesta työskennellä osana huipputiimiä sekä mahtavista juonikuvioista, joita he antoivat roolihahmolleni.

Emmerdalen tuottaja Iain MacLeod on todennut, että he menettävät mahtavan tyypin ja todella taitavan näyttelijän.

– Hän on antanut meille paljon huomiota, joten olemme pystyneet valmistelemaan huikean poistumistarinan hänelle sarjasta, MacLeod sanoo.

Britanniassa esitetyt juonenkäänteet tullaan näkemään Suomessa esitettävissä jaksoissa myöhemmin tulevaisuudessa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme