Mainos
Mainos
Emmerdale kansi

Emmerdalen ikipahis Cain iski silmänsä uuteen naiseen – varo juonipaljastuksia

Emmerdalen ikipahis Cain Dingle on iskenyt silmänsä uuteen naiseen. Juttu sisältää juonipaljastuksia.

Britanniassa nähdyissä viimeisimmissä Emmerdale-jaksoissa kylän pahis Cain Dingle (Jeff Hordley)on iskenyt silmänsä kylän pappiin Harrietiin (Katherine Dow Blyton), kertoo what'sontv-sivusto.

Cain on jopa suudellut Harrietia, mutta virallisesti pari ei sarjassa seurustele. Näyttelijä Jeff Hordley kertoo Cainin ja Harrietin erilaisuuden olevan yksi tekijä, joka tekee parista sopivan toisilleen. Kaikki eivät orastavaa suhdetta sulata.

– Cainin tytär Debbie (Charly Webb) on sitä mieltä, että Cain tekee virheen. Cainin ex Charity (Emma Atkins) puolestaan pitää koko juttua huvittavana ja velipuoli Sam Dingle (James Hooton) vitsailee suhteesta. Cain ei välitä kommenteista, sillä hän tajusi välittävänsä Harrietista todella paljon silloin, kun Harriet joutui sairaalaan, Hordley kertoo.

Briteissä nähdyissä jaksoissa Cain on yrittänyt vokotella Harrietia kirkossa.

– Cain ja Harriet ovat sakastissa ja homma alkaa käydä vauhdikkaaksi. Joku kuitenkin tulee kirkkoon kesken kaiken ja Harriet huomaa, että tulija on piispa. Cainin täytyy keksiä äkkiratkaisu, Hordley kertoo juonenkäänteistä.

Hordley sanoo Cainin luonteen muuttuneen vuosien saatossa.

– Hänen DNA:nsa ei muutu, mutta hän on pehmentynyt iän myötä. Cain ja Harriet pitävät toisistaan, ja minusta he sopivat yhteen. Harriet ei pelkää kertoa mielipidettään ja juuri sellaisen henkilön kanssa Cainin pitäisikin olla, näyttelijä pohtii.

"Moiran pitäisi antaa vihreää valoa"

Suomessa nähtävissä jaksoissa Cain on hiljattain eronnut Moira Dinglestä (Natalie J. Robb). Näyttelijä Jeff Hordleyn mukaan suhde Moiraan on kutakuinkin ohi.

– Ainoastaan se voisi jatkua, jos Moira antaisi Cainille täysin vihreää valoa. Varmasti parin välillä on tunteita, mutta ainakin Cainin puolelta juttu on ohi, Jeff Hordley toteaa.

Hordley mukaan katsojat ovat suhtautuneet Cainin ja Harrietin suhteeseen ristiriitaisesti. 

– Osa on sitä mieltä, että Cainin pitäisi olla Charityn kanssa, ja osa sitä mieltä, että Moiran.

– Minä olen onnekas saadessani tehdä näin hyvien näyttelijättärien kanssa töitä. Katherina on todella hauska, nauramme paljon yhdessä, Hordley kertoo.

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot