Mainos
Mainos
Emmerdale kansi

Emmerdalessa kuohuu – verkko kiristyy murhaajan ympärillä

Briteissä nähdyissä Emmerdale-jaksoissa murhaaja alkaa olla kujanjuoksunsa päässä. Juttu sisältää juonipaljastuksia.

Emmerdalen Laurel Potts (Charlotte Bellamy) on alkanut kiinnittää huomiota Emma Bartonin (Gillian Kerney) outoon käytökseen. Briteissä aiemmin nähdyssä jaksossa Emma surmasi aviomiehensä James Bartonin (Bill Ward) työntämällä tämän sillalta alas.

Tuoreessa jaksossa Emma yrittää löytää Laurelin kotoa videota, joka linkittää Emman miehensä murhaan, kertoo Express.

Aiemmassa jaksossa Laurelin poika Arthur sanoo Emmalle tietävänsä videosta. Tuoreimmassa jaksossa Emma yrittää löytää videon Laurelin ja Arthurin kotoa tuhotakseen todistusaineiston.

Emma on kävelyllä Laurelin ja Lydian kanssa, kun hän teeskentelee loukkaantuneensa ja palaa nopeasti takaisin. Hän menee Laurelin taloon ja alkaa penkoa tavaroita. Laurel tulee kuitenkin pian perässä ja ihmettelee miten Emma on päässyt sisään.

– Tulin vain pyytämään anteeksi, kun lähdin kesken kävelyn, vapiseva Emma selittää.

– Olet minun talossani ja pengot minun tavaroitani. Kuinka pääsit sisään? Laurel tiuskaisee takaisin Emmalle.

Emma huolestuu Laurelin epäilyistä ja yrittää entistä epätoivoisemmin päästä käsiksi videoon. Briteissä spekuloidaan jopa sellaisella juonenkäänteellä, että Emma raivaisi tieltään sekä Laurelin että hänen poikansa Arthurin

Jaksot nähdään Suomessa myöhemmin.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme