Mainos
Mainos
Emmerdale kansi

Nyt se on varmaa! Emmerdale-komistus jatkaa suosikkisarjan riveissä

Emmerdalea tähdittävä näyttelijä Danny Miller on uusinut sopimuksensa suosikkisarjan riveissä. Artikkeli saattaa sisältää juonipaljastuksia.

Emmerdale-tuotanto on varmistanut sarjan keskeisimpiin henkilöihin kuuluvan Danny Millerin jatkon suosikkisaippuassa. Aaron Dingleä näyttelevän tumman komistuksen on epäilty jättävän sarjan, mutta uuden sopimuksen myötä on varmaa, että Miller nähdään Emmerdalessa myös jatkossa.

Sarjan käsikirjoittavat ovat laittaneet Millernin kohtaamaan suuria haasteita kuluneen vuoden aikana Emmerdalen kuvauksissa. Millerin roolihahmoa Aaron Dingleä on muun muassa painanut häntä hyväksikäyttäneen isän itsemurha vankilassa. Lisäksi Aaron itse vankilaan, jossa hän ajautui muun muassa käyttämään huumeita ja vahingoittamaan itseään.

Tähden lähipiiriin kuuluva ystävä on paljastanut 26-vuotiaan Millerin olevan innoissaan mahdollisuudesta jatkaa suosikkisaippuan näyttelijäkaartissa.

– Myös Dannyn perhe on aivan innoissaan tästä asiasta, Millerin ystävä kertoo The Sun -lehden haastattelussa.

Emmerdale-tuotanto ei ole toistaiseksi suostunut kommentoimaan sopimusasiaa.

Miller on voittanut kolmesti arvostetun paras näyttelijä -tittelin British Soap Awards -gaalassa. Mies pokkasi pystin vuosina 2011, 2012 ja 2016.

Britanniassa esitetyt juonenkäänteet tullaan näkemään Suomessa esitettävissä jaksoissa myöhemmin tulevaisuudessa.

Emmerdale arkisin MTV3-kanavalla. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme