Mainos
Mainos
Emmerdale kansi

Raju seksikohtaus sai Emmerdale-tähden punastelemaan: "Ei näihin koskaan totu"

Kuuma seksikohtaus Emmerdalen vastanäyttelijä Jeff Hordleyn kanssa sai Natalie Robbin punastelemaan jälkeenpäin, kertoo OK! Juttu sisältää juonipaljastuksia.

Näyttelijä Natalie Robb, 42,  sanoo, ettei hän koskaan täysin totu Moiran ja Cainin eroottisiin kohtauksiin  Emmerdalessa Jeff Hordleyn kanssa. Robb näyttelee sarjassa Moiraa ja Hordley Cainia.

Robb kertoo Inside Soapille punastelleensa nähtyään kohtauksen, jossa Cain työntää Moiran jääkaappia vasten kesken intiimin kanssakäymisen. Jakso nähtiin Briteissä viime vuoden lopulla, Suomessa se nähdään myöhemmin.

– Näin otteita tuosta kohtauksesta ja punastuin ne nähdessäni. Cain työntää Moiran jääkaappia vasten ja se on hyvin seksikästä, vaikka kohtauksen kuvaaminen ei siltä tuntunutkaan, näyttelijä sanoo.

Natalie Robb sanoo, ettei seksikohtausten tekeminen käy vuosien myötä helpommaksi. 

– En voi valehdella, näiden kohtausten kuvaaminen ei ole kaikkein mukavinta, sillä se on hyvin teknistä ja toiminnallista. Mutta Jeff Hordley (Cain) ja minä olemme ystäviä, joten siinä mielessä se on helppoa.

Britanniassa on spekuloitu Moiran mahdollista raskautta hiljattain nähdyn jakson perusteella. Huhut lähtivät liikkeelle kohtauksesta, jossa Moira lysähtää navetan lattialle, josta hänet löytää Adam Barton.


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme