Mainos
Mainos
Emmerdale kansi

Tapetaanko yksi Emmerdalen päähahmoista live-jaksossa? Tuotantoyhtiö vastaa villeihin huhuihin

Emmerdale-sarjan ympärillä liikkuu villejä huhuja. Nyt tuotantoyhtiö kommentoi asiaa.

Emmerdalen tuotantotiimi vahvisti aiemmin tänä vuonna, että Gillian Kearneyn esittämä Emma Barton tulee jättämään sarjan.

Alunperin 45-vuotiaan Kearneyn sopimus Emmerdalessa olisi päättynyt jo toukokuussa 2017, mutta sarjan tiedottaja ilmoitti fanien iloksi näyttelijättären jatkavan sarjassa vielä vuoden loppuun saakka.

– Pyysimme häntä pidentämään sopimustaan sen verran, että hän saisi näytellä Emma Bartonin tarinan loppuun. Gillian jäi mielellään sarjaan vielä loppuvuodeksi saatuaan tietää, että hänen roolihenkilönsä tulisi olemaan osa suurta juonikuviota tänä syksynä, Emmerdalen tiedottaja kertoi.

Vihjailut tulevista hurjista juonenkäänteistä laittoi nopeasti liikkeelle villit huhut siitä, että sarjasta olisi suunnitteilla livejakso, jossa Kearneyn näyttelemä Emma Barton saisi surmansa.

Emmerdalesta on nähty kerran aiemmin livenä esitetty erikoisjakso, kun sarja täytti 40 vuotta lokakuussa 2012. Harvinainen livejakso kuvattiin kertaistumalta yhdellä otolla sarjassa tutuksi tulleessa kylässä. Emmerdalelle tuttuun tapaan se tarjosi vauhdikkaita juonenkäänteitä ja ennenkuulumatonta draamaa.

Sarjan ensimmäinen livejakso oli menestyksekäs ja nyt lähteiden mukaan sarjan pomot haluavat toistaa saman ja mennä jopa vielä pidemmälle kuin viime kerralla.

– Heillä on kunnianhimoisia haaveita ja he ovat keskustelleen tästä jo jonkin aikaa. Ensimmäinen livejakso aiheutti heille paljon päänvaivaa, mutta he onnistuivat kuitenkin sen toteutuksessa. Nyt he haluavat ylittää odotukset ja mennä vielä pidemmälle toivoen vetävän katsojia muilta saippuasarjoilta, lähde kertoo The Sun -lehdelle.

Tuotantoyhtiö kuitenkin kiistää suunnitelmat siitä, että yksi sarjan päähahmoista tapettaisiin livejaksossa tai että suorana esitettävää jaksoa olisi edes tulossa.

– Emmerdalesta ei ole suunnitteilla livejaksoa, joten näyttelijätiimillä ei ole paineita repliikkien ja ajoitusten mokaamisen suhteen, sarjan tiedottaja on kommentoinut.  

Britanniassa esitetyt juonenkäänteet tullaan näkemään Suomessa esitettävissä jaksoissa myöhemmin tulevaisuudessa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme