Mainos
Mainos
Roope Salminen Show yläpalkki

Fitness-Eevi mittailee Roope Salmisen kuntokuurin tuloksia – napakka ote vatsasta!

Fitness-tähdeltä ei huumori lopu, vaikka keskusteluohjelman isäntä pistää kaunottaren koville Roope Salminen Show’ssa.

Fitness-tähti Eevi Teittinen nähdään Roope Salminen Show'ssa. Ohjelman humoristisen hengen mukaan ohjelman isäntä esittää toinen toistaan hämmentävämpiä kysymyksiä. Jutun videolta voit katsoa pätkän jaksosta. Jakso julkaistaan kokonaisuudessaan MTV Katsomossa maanantaina 18.4.2016 klo 16.

Suomen mestaruudenkin bikinifitness-luokassa napannut Teittinen työskentelee myös personal trainerina. Roope Salminen hehkuttaa, että myös hänellä on käynnissä treeniputki.

– Minulla on itsellä käynnissä kuntokuuri. Miten arvioisit minun tämän hetkisen kunnon? Salminen kysyy.

Teittinen suhtautuu miehen innostukseen kannustavasti. Tämä ei kuitenkaan riitä Salmiselle, vaan hän haluaa, että Teittinen arvioi hänen rasvaprosenttiaan vatsanseudulla.

– Ei siitä paljoa lähde, Teittinen sanoo aluksi. 

Naisen ammattitaito korostuu, kun hän pyytää, että Salminen ei jännittäisi vatsalihaksiaan.

Videolla nähdään myös Salmisen riipaiseva reagointi fitness-alan ammattilaisen analyysiin miehen elintavoista ja vatsarasvoista.

Eevi Teittisen jakso kokonaisuudessaan katsottavissa MTV Katsomossa maanantaina 18.4. kello 16.00 ja Subilla 25.4. kello 21:00


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme