Mainos
Mainos
Roope Salminen Show yläpalkki

Roope Salmisen pokka petti – Eppu-isän haastattelu röhönaurua

Näyttelijäisänsä Eppu Salmisen vieraakseen pyytänyt Roope Salminen sai tosissaan tehdä töitä, että saa esitettyä tarvittavat kysymykset nauramatta. Katso videota kulisseista!

Roope Salminen Show'ssa on kevään aikana nähty erittäin suoria, hämmentäviä ja jopa noloja tilanteita. Ohjelman isäntä, Roope Salminen, ei päästänyt isäänsä Eppu Salmista yhtään sen helpommalla.

Monessa mukana ollut Eppu-isä ei ohjelman kuvaustilanteessa pienestä pelästynyt, vaan päättimaksaa takaisin samalla rahalla. Jopa hänen seksuaalisuuttaan käsittelevät kysymykset hoituivat, joskin pokkaa pidellen.

– Aha, me menimme suoraan asiaan, Eppu sanoi istuttuaan studion penkille, kameroiden jo käydessä.

Roope ryhtyi oitis tykittämään kysymyksiään, ja miehet yltyivät vuorotellen nauramaan, tartuttaen naurun myös toisiinsa.

Ohjelman kulisseissa kuvattu video paljastaa myös kumman pokka pitää paremmin ja mitkä asiat saavat isä-poika kaksikon nauramaan vedet silmissä.

Eppu Salmisen jakso nähdään Katsomossa 23.5. kello 16:00 ja sama jakso seuraavana maanantaina, 30.5. kello 21:00 Subilla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme