Mainos
Mainos
evs_kansi_992x350_jpg

Ernest Lawson: "Kun kävelin pimeällä kadulla ennen Putousta, vastaantulijat vaihtoivat puolta – nyt he haluavat ottaa selfien"

Kymmenettä Putous-kautta tähdittävät Terhi Suorlahti ja Ernest Lawson vierailivat Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa.

Katso Lawsonin ja Suorlahden haastattelu EVS:ssä yllä!

Uuden Putous-kauden näyttelijäkaartiin kuuluvat ensikertalainen Terhi Suorlahti ja jo kolmatta kautta mukana oleva Ernest Lawson vierailivat Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa.

Maria Veitola pyysi Lawsonia kertomaan Suorlahdelle, mikä Putouksessa on kaikista hirveintä ja pelottavinta.

– Tiedän, että ajatus siitä saattaa jännittää, että miljoona suomalaista katsoo sinua. Se on suora lähetys ja jos mokaa, siinä menee ura, perhe, koira ja ystävät ja kaikki, Lawson sanoo.

– Mutta ei se ole näin. Putous on kaikista paras työpaikka, mikä minulla on ikinä ollut. Jos tulee fiilis, että on yksin ja pelottaa, pitää muistaa, että ei ole mitään hätää.

Lawson oli ennen Putousta alakoulun opettaja. Veitola kysyi, miten Lawsonin elämä ja arki ovat muuttuneet Putouksen myötä.

– Ennen, jos kuljin pimeällä kadulla, vastaantulijat vaihtoivat toiselle puolelle tietä. Nykyään ne juoksevat vastaan ja haluavat ottaa selfien, Lawson kertoo.

Enbuske, Veitola & Salminen MTV3-kanavalla torstaisin kello 21 alkaen.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme