Mainos
Mainos
evs_kansi_992x350_jpg

Mikael Gabriel kannabiskärystään EVS-ohjelmassa: "En saanut nukuttua putkassa"

Räppäritähti Mikael Gabriel puhui EVS-ohjelmassa kannabiskärystään. Uuden albumin julkaiseva räppäri puhui myös muun muassa siitä, miten hän kestää julkisuuden tuomat paineet.

Hiphop-tähti Mikael Gabriel, 28, puhui Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa marraskuisesta kannabiskärystään. Räppäri joutui putkaan jäätyään kiinni auton ajamisesta kannabiksen vaikutuksen alaisena.

– Ei siinä oikein ehtinyt mitään ajatella. Päällimmäisenä oli sellainen "oh fuck" -fiilis, mies kommentoi Maria Veitolan haastattelussa sitä, miltä tuntui kun hän joutui poliisin pysäyttämäksi.

Räppäri kertoi haastattelussa myös, että hänelle ei laitettu käsirautoja, poliisit eivät ottaneet hänen kanssaan selfieitä eikä hän saanut nukuttua putkassa ollessaan.

– Ei se mitenkään kivaa ollut. En suosittele kenellekään.

Veitola kysyi uuden albumin 1. kesäkuuta julkaisevalta hiphop-tähdeltä myös, että mitä tämä ajattelee sanonnasta "Kaikki julkisuus on hyvää julkisuutta".

– Riippuu varmaan siitä, mitä siltä julkisuudelta hakee. Ei se ainakaan päde minun kohdallani, että kaikki julkisuus olisi positiivista. Tai hyvää.

Katso Mikael Gabrielin haastattelu kokonaisuudessaan artikkelin alussa.

Enbuske, Veitola & Salminen MTV3-kanavalla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme