Mainos
Mainos
evs_kansi_992x350_jpg

"Olen ylpeä isä" – Samuli Edelmannin esikoistytär Venla, 18, luo uraa mallina ja laulajana

Laulaja-näyttelijä Samuli Edelmann täyttää kesällä tasan 50 vuotta. Edelmannin 18-vuotias Venla-tytär luo uraa mallina ja laulajana.

Laulaja ja näyttelijä Samuli Edelmannin, 49, ja hänen vaimonsa Laura Tuomarilan, 47, uutisoitiin hiljattain jättäneen ensimmäisen vaiheen avioerohakemuksen Espoon käräjäoikeuteen.

Parin esikoistytär Venla Edelmann, 18, on nähty julkisuudessa mallina sekä laulajana.

Venla on julkaissut Instagram-tilillään lukuisia näyttäviä mallikuvia. Hän on myös laulanut isänsä taustalla soittavassa Orkestra Suora Lähetys -kokoonpanossa.

Katso alla kuvia Venla Edelmannista.
Samuli Edelmann vieraili torstaina 12. huhtikuuta Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa. MTV.fi tapasi heinäkuussa 50 vuotta täyttävän miehen ennen lähetyksen alkua.

– Venlalla on upea ääni! Hän muodostaa duon ystävänsä Even kanssa ja he tekevät parhaillaan levyä. He kirjoittavat englanninkieliset biisit itse, Edelmann kertoo innokkaasti tyttärensä edesottamuksista.

– Olen ylpeä isä, hän lisää.

Tällä hetkellä Samuli Edelmann keskittyy pelkästään musiikkiin.

– Kierrämme koko vuoden Orkestra Suoran Lähetyksen kanssa 50-vuotisjuhlavuoteni kunniaksi. Näyttelemistä ei ole tiedossa, mutta eihän sitä ikinä tiedä, jos jotain yllätyksiä tulee, Edelmann sanoo.

Katso artikkelin yläosassa Samuli Edelmannin haastattelu EVS:ssä!

Enbuske, Veitola & Salminen MTV3-kanavalla torstaisin kello 21 alkaen.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme