Mainos
Mainos
evs_kansi_992x350_jpg

Pekka Haavisto ja Antonio-puoliso käyvät presidentinvaalikampanjaa yhdessä: "Perheelle tämä on raskasta aikaa"

Presidentinvaalikampanjansa eilen käynnistänyt Pekka Haavisto (vihr.) sanoo puoliso Antonio Floresin olevan tälläkin kertaa kampanjassa tiiviisti mukana. Haavisto vierailee tänään myös Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa.

Presidenttiehdokas Pekka Haavisto (vihr.) sanoo puoliso Antonio Floresin seuranneen Haaviston eilistä kampanjankäynnistystä etänä Brysselistä. Haavisto käynnisti kampanjansa Helsingissä.

– Antonio seurasi kampanjanavausta etänä Brysselistä, jossa hän oli moikkaamassa sisartaan, jonka tyttärelle on syntynyt lapsi, Haavisto kertoi ennen EVS-lähetystä.

Haavistolla ja Floresilla on kokemusta yhteisestä kampanjoinnista viime presidentinvaaleissa.

– Kampanjointi on perheelle raskasta, sillä siinä saa kuulla sekä hyvää että huonoa. Ei sitä perhe niin pitkään jaksa kuin ehdokas itse, mutta etenkin loppuvaiheessa uskon että Antonio on mukana enemmän, Haavisto sanoi.

Haavisto kertoo tehneensä viime viikolla uuden aluevaltauksen viihteen saralla.

– Olin ensimmäistä kertaa dj:nä helsinkiläisklubilla ja soitin kaksi tuntia mielimusiikkiani, muun muassa Hectoria ja Vysotskia. Sanoin etukäteen järjestäjille, että yleisö kaikkoaa, mutta ihme kyllä yleisö viihtyi hyvin.

Enbuske, Veitola & Salminen torstaisin klo 21 MTV3-kanavalla. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme