Mainos
Mainos
evs_kansi_992x350_jpg

Roope Salminen ajoi kohukansanedustajan ahtaalle – haastattelutyyli jakaa mielipiteitä

Perussuomalaisten kansanedustaja Laura Huhtasaari joutui todella tiukkojen kysymysten äärelle suorassa Enbuske, Veitola & Salminen -talk show’ssa.

Perussuomalaisten kansanedustaja Laura Huhtasaari on noussut otsikoihin muun muassa ihmisoikeuksiin ja evoluution liittyvillä kommenteillaan.

"Ihmisoikeudet on perustettu suojelemaan siviilejä, ei terroristeja, sotarikollisia tai rikollisia”, Huhtasaari twiittasi joulukuussa 2015. Salminen tivasikin opettajanakin toimineelta Huhtasaarelta, että miten hän näkee evoluution.

Tiukkasanaista talk show -isäntää kiinnosti myös se, miten Huhtasaari kokee Perussuomalaisten nuorten kampanjan, joka kertoo, että olemassa on vain kaksi sukupuolta. Katso tenttimäinen haastattelu jutun videolta.

Tiukka haastattelu jakaa mielipiteitä somessa

Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelma on aktiivinen myös sosiaalisen median puolella ja myös tänä torstaina keskustelu ohjelmasta kävi kuumana. Osallistu keskusteluun: #EVSLIVE

Roope Salmisen debyytti tiukkana haastattelijana sai kansan hurmoksiin jo ensimmäisessä lähetyksessä, jossa mies haastatteli SDP:n puheenjohtaja Antti Rinnettä.  

– Ei tuosta tivaavasta roolista mitään tavaramerkkiä tule. Se riippuu aina haastateltavasta, Salminen kommentoi haastattelutyyliän tuolloin.

Tällä kertaa uuden talk show -tähden haastattelutyyli keräsi sekä risuja että ruusuja Twitterissä.

– En oo KOSKAAN nähny mitään yhtä upeeta suomalaisessa talk showssa. Aivan uskomatonta Roope. Toit faktat pöytään#evslive #tyttö_poika

– Aika kovaa hiillostamista Roopelta. Joskus vähemmän on enemmän #evslive

– Ai kauhee mä en koskaan haluis väitellä @RoopeSalminenkanssa :D #EVSlive

– @RoopeSalminen on kyllä vuoden haastattelija numero 1.#tytto_poika #EVSlive

– Katsoin ekaa kertaa #EVSLive. Roope Salminen liian päällekäyvä haastattelija. Ei anna haastateltavan vastata loppuun. Vuorovaikutustaidot.

– Siitä, miten @RoopeSalminen tuntuu jakavan mielipiteitä, voi päätellä, että mies tekee jotain oikein. #EVSlive

ENBUSKE, VEITOLA & SALMINEN MTV3-kanavalla torstaisin klo 21. Neljännessä lähetyksessä (3.3) vieraana muun muassa Vesa Keskinen!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme