Mainos
Mainos
evs_kansi_992x350_jpg

Tuore Miss Suomi lähdössä Las Vegasiin verilöylyn jälkeen: "Pelkoon ei pidä takertua"

Viime sunnuntaina Miss Suomeksi kruunattu Michaela Söderholm lähtee ensi kuussa Miss Universum -kisoihin Las Vegasiin. Söderholm sanoi ennen illan Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmaa suhtautuvansa matkaan rauhallisesti, vaikka kaupungissa on juuri tapahtunut joukkoampuminen. - Turvatoimet ovat hyvät. 

Miss Suomi 2017 Michaela Söderholm, 25, haluaa missivuotena haastaa itseään. Söderholm kommentoi suunnitelmiaan ennen tämän illan EVS-show'ta.

– Jännitän esiintymistä ja esimerkiksi mikrofoniin puhuminen on tuntunut vaikealta. Missikiertueella ääni on värissyt mikkiin puhuessa, mutta haluan haastaa itseäni myös tässä asiassa.

Söderholm lähtee Miss Universum -kisoihin Las Vegasiin ensi kuun alussa valmistautumaan loppukuusta pidettävään finaaliin. Tällä viikolla Las Vegasissa kuoli 59 ihmistä, kun 64-vuotias mies tulitti hotellin ikkunasta aseella musiikkifestivaalin yleisöä.

Söderholm ei halua antaa pelolle valtaa.

– Se on erittäin valitettava uutinen ja totta kai tuollainen pysäyttää aina. Mutta ennen kaikkea pitää muistaa, ettei takerru pelkoon. Kisoissa on erittäin tarkat turvatoimet ja käsittääkseni tytöt eivät pääse edes hotellista ulos ilman turvamiestä. 

– Vihaakin suurempi voima on rakkaus, ja siihen haluan uskoa.

Miss Suomi Michaela Söderholm vieraana EVS-lähetyksessä tänään torstaina 5.10 kello 21 MTV3-kanavalla.


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme