Mainos
Mainos
evs_kansi_992x350_jpg

Vesa-Matti Loiri viihdemaailman ahdistelukohusta: "On p*****stä, että sellaista tapahtuu"

Viihdemaailman konkari Vesa-Matti Loiri sanoo aavistaneensa, että myös Suomessa naisia ahdistellaan seksuaalisesti viihdealalla.

Näyttelijä, laulaja Vesa-Matti Loiri kommentoi Enbuske, Veitola & Salminen -show'ssa naisiin viihdealalla kohdistuvaa seksuaalista häirintää, joka on noussut puheenaiheeksi sen jälkeen, kun yhdysvaltalaisen elokuvamoguli Harry Weinsteinin on kerrottu häiriköineen näyttelijättäriä vuosikymmenten ajan.

72-vuotias Loiri on ollut elokuvabisneksessä mukana 1960-luvulta asti. 15-vuotiaana hän esiintyi Pojat-elokuvassa ja sittemmin muun muassa lukuisissa Uuno Turhapuro -elokuvissa.

– Sanotaan, että olen aavistanut, että sellaista [seksuaalista ahdistelua] on olemassa. Mutta tuo juttuhan on p*****stä, että sitä tapahtuu. Hollywoodissa varmasti on aika moni tytteli joutunut kiipeämään reittä pitkin. Sehän on hyväksikäyttöä, kuten mikä tahansa muukin. Kyllä sitä varmasti Suomessakin on ollut, Loiri kommentoi Roope Salmisen haastattelussa.

Katso koko haastattelu yltä.

Enbuske, Veitola & Salminen torstaisin klo 21 MTV3-kanavalla. 

Katsomo-video ei ole saatavilla


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme