Mainos
Mainos
GT7_Poster_nettiheader_blank

Game of Thrones -tähti paljastaa olleensa vakavasti sairas sarjan kuvauksissa: "Se oli kauhistuttavaa"

Game of Thronesissa kuningatarta näyttelevä Lena Headey paljastaa olleensa henkisesti sairas Game of Thronesin ensimmäisen kauden kuvausten aikaan. 

Kuningatar Cersei Lannisteria hittisarja Game of Thronesissa näyttelevä Lena Headey kertoo Hollywoodille kärsineensä  synnytyksen jälkeisestä masennuksesta sarjan kuvauksissa. 

Lena Headey kertoo, että hän ei tiennyt kärsivänsä masennuksesta. Tähti sai aviomiehensä Peter Loughranin kanssa lapsen vuonna 2010 ja samana vuonna hän aloitti sarjan kuvaukset. 

Headey kertoo voineensa erittäin huonosti koko kuvausten ajan, ennen kuin tajusi jonkin olevan pahasti pielessä. Näyttelijä hakeutui lääkärin juttusille, ja pian hänellä diagnosoitiin synnytyksen jälkeinen masennus. 

– Kuvaaminen oli todella kauhistuttavaa. Olin masentunut, mutta en tiennyt sitä Kun pääsin lääkäriin, purskahdin itkuun. Lääkäri sanoi, että masennus on synnytyksen jälkeistä. Ihmettelin, että miksi, minäkö? Headay kertoo. 

Hän alkoi käydä terapiassa ja sai siitä tarvitsemaansa apua masennukseensa. Vaikeudet eivät kuitenkaan loppuneet siihen, sillä seuraavana vuonna hän ja hänen miehensä päättivät erota.

Ero oli pitkä prosessi, joka saatiin varsinaisesti päätökseensä vasta vuonna 2013. Pariskunta kiisteli huoltajuus- ja talousasioista, mutta pääsi lopulta yhteisymmärrykseen lapsensa huoltajuudesta. 

Lähde: Hollywood

Katsomo-video ei ole saatavilla

Hittisarjan pariin pääsee myös Suomessa tuoreeltaan, sillä jaksot ilmestyvät C Moren suoratoistopalveluun välittömästi USA:n ensiesityksen jälkeen, eli sunnuntain ja maanantain välisinä öinä heti 17.7. alkaen.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme