Mainos
Mainos
GT7_Poster_nettiheader_blank

Paljastaako viaton yhteiskuva kuoleman Game of Thrones -sarjassa? Fanit spekuloivat kiivaasti

Huffpostin mukaan Game of Thronesin seitsemännen tuotantokauden käänteet saattavat olla selvillä.

Entertainment Weekly julkaisi kuvia, joista voi mahdollisesti päätellä muun muassa yhden hahmon paluun Game of Thrones -sarjan seitsemännelle tuotantokaudelle.

Aikakausilehti Entertainment Weekly julkaisi kuvia Game of Thronesista, jotka saattavat paljastaa yllättäviä käänteitä heinäkuussa starttaavasta seitsemännestä tuotantokaudesta.

Kuuden tuotantokauden ajan Starkin perhe on ollut erillään toisitaan. He ovat suoriutuneet uskomattomistakin vastoinkäymisistä, palanneet yhteen ja liittoutuneet toisiaan vastaan. Entertainment Weekly julkaisi kuvia, joissa yhdistyvät kaikki jäljellä olevat Starkin perheenjäsenet.

Valokuvat Sansasta (Sophie Turnet), Branista (Isaac Hempstead Wright), Jon Snowsta (Kit Harington) ja Aryasta (Maisie Williams) saattavat paljastaa, mitä perheen jälleennäkeminen tuo tullessaan.

Yksi yksityiskohta näyttäisi entisestään tukevan tietoa siitä, että seitsemännen kauden huhut pitävät paikkansa. Näyttelijä David Bradley, aka Walder Frey, palannee takaisin. Todiste tästä on Aryan oikeassa kädessä pitelemä tikari.

Tarkkasilmäiset fanit ovat huomanneet, että Ayrian kädessä näyttäisi olevan Littlefingerin (Aidan Gillen) tikari. On melko varmaa, että tikari on sama kuin aikaisemmissa tuotantokausissa, sillä kuten HBO show kertoo, seitsemässä kuningaskunnassa on vain yksi sellainen.

Tikari on nähty jo ensimmäisellä tuotantokaudella, kun catspaw assan yritti tappaa Branin. Redditors-sivuston mukaan viimeisin havainto on, että tikari on Littlefingerin hallussa.

Jos Aryalla todella on Littlefingerin tikari, se tukee huhua siitä, että Arya tappaa Littlefingersin seitsemännellä tuotantokaudella, todennäköisesti Sansan pyynnöstä.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme