Mainos
Mainos
GT7_Poster_nettiheader_blank

Valtavat muskelit! Game of Thrones -järkäleelle Guinness-ennätys

Game of Thrones -sarjassa The Mountainia näyttelevä islantilainen voimamies ja näyttelijä Hafthór Björnsson on jälleen rikkonut voimamiesennätyksiä.

Useana vuonna perättäin Euroopan vahvimmaksi mieheksi kruunattu Hafthór Júlíus Björnsson on jälleen esitellyt vaikuttavia voimiaan.

Mies rikkoi hullunkurisen ennätyksen ”nopeimmin kuljettu 20 metrin matka kantaen kahta jääkaappia."

Game of Thrones -sarjassa The Mountainia näyttelevä islantilainen voimamies ja näyttelijä Hafthór Björnsson kisasi Italian Guinnes World Record -ohjelmassa liettualaista Zydrunas Savickasta vastaan jääkaappien kantamisessa.

Miesten tuli kantaa harteillaan telinettä, jonka molemmille puolille oli kiinnitetty jääkaappi, ja kävellä teline harteillaan 20 metrin matka. Teline ja jääkaapit painoivat yhteensä 450 kiloa, verkkolehti Mashable kertoo.

205 senttiä pitkälle ja 175 kiloa painavalle näyttelijälle jääkaappien kantelu tuntui olevan lastenleikkiä. Mies tepsutteli matkan 19,6 sekunnissa jättäen kilpakumppanin taakseen.

26-vuotias Hafthór Júlíus Björnsson on tuttu näky voimamieskisoissa, sillä hän on voittanut useita mitaleita myös Maailman vahvin mies -mittelöissä.

Hän on ollut maailman kolmanneksi voimakkain mies vuosina 2012, 2013 ja 2015 ja toiseksi voimakkain vuonna 2014.

Suomessa asiasta uutisoi YLEX.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme