Mainos
Mainos
GT7_Poster_nettiheader_blank

"Vihollinen on todellinen!" Game of Thronesin odotettu kausi julki pian – katso esimakua tulevasta!

Odotetusta Game of Thronesin seitsemännestä kaudesta on julkaistu traileri. 

Supersuosittu Game of Thrones palaa ruutuun 17. heinäkuuta seitsemännen tuotantokauden jaksoin. Tulevaa kautta on fanien keskuudessa odotettu kuumeisesti.

Nyt tulevasta kaudesta on julkaistu pitkä traileri, jolla selviää, että seitsemän eri kuningaskunnan väliset kärhämät saattavat jäädä toissijaisiksi yhteisen vihollisen edessä. Juuri julkaistussa pätkässä nähdään kohtauksia tulevista jaksoista. 

– Vuosikymmeninen ajan perheemme ovat taistelleet yhteistä vihollista vastaan erimielisyyksistä huolimatta. Nyt meidän on tehtävä samoin, jos haluamme selvitä, koska vihollinen on todellinen, sanoo Jon Snow trailerissa. 

Katso maistiaisia tulevasta kaudesta ylhäältä olevalta videolta! 

Hittisarjan pariin pääsee myös Suomessa tuoreeltaan, sillä jaksot ilmestyvät C Moren suoratoistopalveluun välittömästi USA:n ensiesityksen jälkeen, eli sunnuntain ja maanantain välisinä öinä heti 17.7. alkaen.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme