Mainos
Mainos

Idols-Alman fanit tyrmistyivät pudotuksesta

Idolsissa koettiin eilen yllättäviä hetkiä, kun kisasta putosi juuri ennen semifinaalia yksi ennakkosuosikeista, Alma Miettinen. Alman fanit raivostuivat pudotuksesta.

Idolsin semifinaalikahinoista jäivät ulkopuolelle Catharina Zuhlke, Erika Vikman ja suurimpana yllätyksenä kisan ennakkosuosikin viittaa kantanut Alma Miettinen.

Alman Facebook-fanisivu täyttyikin nopeasti suuttuneiden fanien kommenteista:

– En ole ennen näin paatoksella edes Idolsia katsonut. Alma oli ihana ihana piristysruiske. Nyt fiilis kun olisi saanut sementtisäkin selkään. Ikävä tuli kyllä iso, eräs fani kirjoittaa.

– Olit paras ja putoamisesi oli suuri virhe. Mutta pian sua jo viedään ja levytyssopimuksia pukkaa, toinen Almaan uskova vakuuttaa.

– Oon ihan raivona! Mutta ei huolta. Almalla on ura edessä, on se niin loistava!

– Vääryys on tapahtunut. Toivottavasti pääset tekemään meille musiikkia. Seuraan innolla.

– Tippuminen oli täysi virhe ja vääryys, mutta täytyy silti löytää jotain positiivista, nimittäin Idolsiin osallistuminen itsessään ei ollut turha. Alma on saanut näkyvyyttä, jota muutoin ei helposti saisi, levy-yhtiöt ovat varmasti noteerannut Alman, ja levytyssopimus on vain ajan kysymys, eräs kirjoittaja povaa.

Myös Alman kanssa Idols-talossa läheiseksi tullut Joseph otti kantaa ystävänsä putoamiseen Facebookissa.

– Team Miettinen in da house! Loppukisa Alman puolesta! We Gonna Do this Sister!


Voita liput Idols-LIVE-lähetykseen!
Tutustu Idolsin LIVE-kilpailijoihin

Idols LIVE-lähetys torstaisin kello 20.05 MTV3-kanavalla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme