Mainos
Mainos

Kuvat: 55 kiloa pudottanut Suomen Idols-tähti: Laihduttaminen oli hirveää aikaa

Aikanaan 55 kiloa Ruotsin Idolsia varten laihduttanut Ville Niskanen ei suostuisi enää muokkaamaan kroppaansa tosi tv:n tähden, vaikka lähteekin jälleen koittamaan onneaan kykykisassa. 

Suomen Idolsissa vuonna 2013 kilpaillut Ville Niskanen joutui jättämään kilpailun kesken ensimmäisen livelähetyksen jälkeen. Pettynyt mies päätti tuolloin, ettei musiikin tekeminen jää tähän. Nykyisin Ville elättää itsensä lauluhommilla Tukholmassa.

Lisää buustia uralleen hän hakee kilpaillessaan uudella Voice of Finland- ohjelman kaudella Suomessa.

– Minulla on suuret tavoitteet, täytyy myöntää. Toivon, että pääsen pitkälle, Ville kertoo.

– Voitto on mielessä, ja toivon saavani nyt vähän revanssia, hän jatkaa.

Kotikaupungissaan Tukholmassa Ville muistetaan edelleen taipaleestaan Ruotsin Idols-laulukilpailussa. Tuolloin, vuonna 2006, lehtien palstat täyttyivät Idols-kilpailijan hurjasta painonpudotuksesta, kun mies laihdutti kaiken kaikkiaan huimat 55 kiloa.

– Olin hakenut Idolsiin jo vuotta aiemmin, ja minulle sanottiin silloin, että olen kyllä tosi hyvä, mutta minun pitäisi pudottaa painoa, Ville muistelee.

 – Se oli ihan hirveä juttu kuulla 16-vuotiaana, mutta ajattelin, että perskules, nyt pudotan ja menen seuraavana vuonna uudelleen. Siitä se lähti, hän jatkaa.

"Laihduttaminen oli hirveää aikaa"

Nykyään mies ei enää jaksa ottaa ulkonäköpaineita, vaikka pitääkin kunnostaan huolta säännöllisellä salitreenillä. Kiloja on tullut takaisin parisenkymmentä, mutta pääpaino on nykyään hyvässä olossa.

– En välitä enää kiloista, eikä fokus ole ulkonäössä. Tiedän, että osaan laulaa ja olen hyvä siinä, mitä teen. Treenaan salilla, mutta en enää pudota painoa. Tiedän, että kun käyn salilla ja syön terveellisesti, voin hyvin, eikä minun tarvitse välittää muusta.

– Toisaalta suhteeni ulkonäköön on ristiriitainen, olen kiitollinen erikoisesta ulkonäöstäni, sillä ihmiset muistavat minut siitä.

Uuteen laihdutusprojektiin mies ei siis aio enää ryhtyä tv-esiintymsiten vuoksi.  

– No, treenaan ehkä vähän enemmän nyt, mutta teen sen ainoastaan siksi, että jaksan laulaa ja olla lavalla, Ville myöntää.

Mitä mies sanoisi, jos hänen käskettäisiin muuttaa jotain ulkonäössään ohjelman vuoksi?

– Sanoisin, että forget it! En missään nimessä lähtisi enää sellaiseen, Ville ilmoittaa.

– Laihduttaminen oli hirveää aikaa, vedin salilla niin, että pyörryin monta kertaa. Nyt karppaan ja treenaan ja voin hyvin, mies kertoo.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme