Mainos
Mainos
kardashianit_kansi

Kylie Jenner, 20, odottaa esikoistaan – äiti kommentoi kierrellen kuopuksensa raskautta

Kris Jenner ei kommentoi Kylien raskautta suoraan.

Kardashianit-ohjelman Kylie Jenner, 20, on useiden yhdysvaltalaisten viihdemedioiden, muun muassa TMZ:n ja Peoplen mukaan raskaana. Jenner odottaa lasta poikaystävälleen Travis Scottille, 25. Lasketun ajan kerrotaan olevan helmikuussa.

Kylien perheenjäsenet eivät ole tähän asti kommentoineet raskautta, mutta perheen äiti Kris Jenner, 61, kommentoi uutista kierrellen Italian Milanossa, jossa hän oli seuraamassa Versacen muotinäytöstä. Perheen toiseksi nuorin tytär Kendall, 21, oli mukana näytöksessä mallina.

– Ei sitä ikinä tiedä, mitä tapahtuu, Kris totesi Peoplen mukaan sanomatta kuitenkaan mitään suoraan tyttärensä raskaudesta.

Eri medioiden mukaan Kylie Jenner odottaa tyttövauvaa.

– He kertoivat asiasta ensimmäisen kerran ystävilleen pari viikkoa sitten. Kardashianien perhe on tiennyt asiasta jo tovin. Kylie ja Travis ovat todella innoissaan asiasta, lähde kommentoi TMZ:lle.

– Raskaus ei ollut suunniteltu, mutta Kylie ei voisi olla onnellisempi asiasta. Hän ei ole ikinä ollut onnellisempi.

Toinen lähde kommentoi Peoplelle, että Kris Jenner "järkyttyi" nuorimman tyttärensä vauvauutisista, mutta haluaa kuitenkin tyttärensä parasta.

– Uutiseen tottuminen on ottanut aikaa, mutta Kylie on aina ollut hyvin kovapäinen. Hän on aina halunnut tehdä oman päänsä mukaan.

Yksi lähde kommentoi Travis Scottin alkaneen kertoa raskaudesta ystävilleen heinäkuussa. Hänen mukaansa Kylie postasi sosiaaliseen mediaan itsestään vanhoja kuvia, joissa hänellä on litteä vatsa eikä raskaus näy.

Kylie Jenner on tapaillut Travis Scottia keväästä lähtien. Kylie erosi on-off-poikaystävästään, räppäritähti Tygasta huhtikuussa.

Kris Jennerin esikoistyttärellä Kourtney Kardashianilla on kolme pientä lasta ja ainoalla pojalla Robilla alle vuoden ikäinen tytär.

Kylien isosiskopuoli Kim Kardashian, 36, odottaa miehensä Kanye Westin kanssa kolmatta lasta. Lapsen synnyttää sijaissynnyttäjä.

Kim Kardashian avautui AVAlla nähtävissä Kardasnianit-jaksoissa vaikeuksistaan tulla raskaaksi: 

Katsomo-video ei ole saatavilla


Kardashianit AVAlla ti-to myöhäisilloissa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme