Mainos
Mainos
Kauniit ja rohkeat - kansikuva

Alison Montgomery

Theodora Greece


ALISON MONTGOMERY

Kuka?

Kustantaja Bill Spencerin ja lakimies Justin Barberin sihteeri-assistentti Spencer Publications -firmassa.

Debyyttijakso Suomessa 16.11.2012 Pyhä Sally, kaikkien mallivarkaiden suojelija (# 6209 USA 5.12.2011).

Puhuu brittiaksentilla.


Mitä tehnyt ja tekee?

On noussut sihteeri-assistentin työssään Bill Spencerin vasemmaksi kädeksi, jos katsotaan, että juristi Justin Barber on oikea käsi.

On aina valmis auttamaan esimiestään, niin shovinistinen ja juonittelunhaluinen kuin tämä onkin. Esimerkkejä: 1) On valmis tuomaan viskiä Billille vaikka sairaalaan. 2) On valmis asentamaan salakuuntelulaitteen: Bill halusi laitteen, jotta pystyisi kuuntelemaan psykiatrin ja potilas Hope Loganin luottamuksellisia keskusteluja.Ok, Alison kävi valepotilaana tohtori Bartonin luona voidakseen asentaa vastaanottohuoneeseen kuuntelulaitteen. Hän kertoi terapeutille, että on erittäin rakastunut erittäin naimisissa olevaan esimieheensä. Kun tohtori oli hetken poissa ja sitten palasi, oli kuuntelulaitekin jo asennettu.

Sai kuuntelulaitteen asentamisesta Dollari-Billiltä bonuksen palkkaansa.

Oli apuna Genoa Cityssä ja Italian Apuliassa, kun Bill järjesti Hopen isän Deacon Sharpen vapaaksi vankilasta, jotta tämä voisi matkustaa Italiaan estämään tyttärensä häät.

Joutui Italiassa Deaconin charmin piiriin. Aika näyttää, oliko se vain ns. vedätys. Kumman puolelta?


Karaktäärille ominaista

Vakoiluagentin viileys.
Keskittynyt kuuntelukatse.
On ehkä käynyt "salaisten agenttien sihteeriopiston".
Oiva työpari esimiehelleen: kyyneleetön, kommentoiva osallistuja, joka ei kysele ylimääräisiä, vaan toimii.
Onko älykäs, vai näytteleekö vain?


Erityisen hovikelpoista!

Theodora Greece on Alisonia näyttelevän näyttelijän taiteilijanimi. Siviilihenkilö Theodora on aito eurooppalainen kuninkaallinen prinsessa Theodora.

Hän on Kreikan maanpaossa olevan kuningas Konstantin II:n ja Tanskan prinsessa Anne-Marien (avioliiton jälkeen: Anna-Maria) neljästä lapsesta nuorin. Äitinsä kautta hän on myös Tanskan prinsessa.

Kuninkaallinen perhe asuu maanpaossa Lontoossa. Theodora muutti vuonna 2010 Los Angelesiin päästäkseen rakastamansa show-alan piiriin. Hänellä oli jo siinä vaiheessa takanaan teatteri- ja taideopintoja Lontoossa ja Yhdysvalloissa.PARTNER MEMO
Alison Montgomery

Bill Spencer (psykiatrille syötetty käyttövalhe, joka on ehkä osittain tottakin)
Deacon Sharpe
THEODORA GREECE
Theodora zu Schleswig-Holstein-Sonderburg-Glücksburg
*9.6.1983 London, England, UK
– b.m

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme