Mainos
Mainos
Kauniit ja rohkeat - kansikuva

Brooke Logan Forrester Forrester Jones Marone Forrester

Katherine Kelly LangBROOKE LOGAN


Kuka?

Kotoisin työväenluokkaisesta perheestä San Fernandon laaksosta. Koulutukseltaan kemisti.

Äiti: Beth Logan (hukkunut Forresterien uima-altaaseen). Isä: Stephen Logan. Siskot: Katie ja Donna. Veli: Stephen Junior "Storm" Logan (tehnyt itsemurhan).


Mitä tehnyt ja tekee?

Ollut aikoinaan töissä äitinsä catering-firmassa ja sen jälkeen enimmäkseen Forrester Cretionsin palveluksessa milloin kemistinä, milloin toimitusjohtajana. Kehittänyt omaisuuksien arvoisen BeLieF-nimisen (Brooke Logan Forrester) kemiallisen aineen, jolla kangas saadaan rypyttömäksi.

Pitää miehistä. Ollut naimisissa muun muassa Eric Forresterin sekä poikien Ridge ja Thorne Forrester kanssa. Ridgen kanssa ollut usein naimisssa, eronnut tai erotettu – ja taas naimisissa. Ridge on miehistä ylitse muiden!

Tuli välillä raskaaksi vävylleen Deacon Sharpelle ja synnytti tyttären, Hopen. Aviomieheksi ja julkiseksi isäksi uhrautui silloin Whipple ”Whip” Jones. Avioliitto oli historiallinen: se jäi platoniseksi.

Ollut naimisissa myös Grant Chambersin ja Nick Maronen kanssa. Liitto Grantin kanssa mitätöitiin, koska pappi oli huijari.

Neljän lapsen äiti. Lapsilla kolme eri isää: Eric Forrester (Rick ja Bridget), Ridge Forrester (Ridge Junior), Nick Marone (Jack). Jack hedelmöitettiin vahingossa Brooken munasoluilla, vaikka niiden piti olla Taylorin. Siittiösolut tulivat Nick Maronelta


Luonne

Herkkä, rohkea, kekseliäs, rakastava, sensuelli, avosylinen. Libido ja vaistot ovat vieneet voimakkaammin kuin rationaalinen ajattelu.


Skandaaleja

Aiheuttanut erilaisia skandaaleja: keskeyttänyt kerran Ridgen ja Taylorin häät ratsastamalla hevosen kanssa suoraan häähuoneeseen. Harrastanut väärinkäsitysseksiä tyttärensä poikaystävän kanssa. Ottanut catwalkilla vastaan poikapuolensa Thomasin ns. hollywoodilaissuudelman. Joutunut lento-onnettomuudessa autiolle saarelle Thomasin kanssa ja syönyt siellä hallusinogeenejä sisältäviä marjoja. Haaksirikkoisten löytymisen jälkeen Los Angelesissa heräsivät kysymykset, oliko äidin ja poikapuolen välillä ollut seksiä. Vastaus: ei.


Erityistä

On joskus nuorempana ollut hätkähdyttävästi ranskalaisen näyttelijä Catherine Deneuven look-alike. Joskus klassisen kauniit piirteet muistuttavat supermalli Heidi Klumin kasvoja, joskus taiteilija Arja Saijonmaan vahvanherkkää olemusta.PARTNER MEMO
Brooke Logan

Dave Reed, poliisi
Ridge Forrester, muotidesigner
Connor Davis, juristi
Eric Forrester, muotidesigner
James Warwick, psykiatri, psykoanalyytikko
Grant Chambers, muotidesigner
Victor Newman, hajuvesiyrittäjä Genoa Cityssä [Tunteita ja tuoksuja]
Pierce Peterson, psykiatri, hypnologi
Giovanni Lorenzano, valokuvaaja
Thorne Forrester, muotitalon allround-man, designer
Deacon Sharpe, baarinomistaja, häärääjä
Whipple "Whip" Jones III, PR-mies
Dominick "Nick" Payne, merikapteeni
Dante Damiano, kuvataiteilija, kangassuunnittelija
Andy Johnson; juristi, raiskaaja, Café Russen baarin kantaryyppääjä, Stephanien kätyri
Oliver Jones, valokuvaaja
Thomas Forrester, vaatedesignerBrooke Logan

KATHERINE KELLY LANG
* 25.7.1961 Hollywood, California, USA

* ollut Kauniit ja rohkeat -näyttelijä sarjan alusta lähtien (USA 1987, Suomi 1992)
– b.m.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme