Mainos
Mainos
Kauniit ja rohkeat - kansikuva

Caroline "Karenin tytär" Spencer

Linsey GodfreyCAROLINE SPENCER


Kuka?

Spencerin varakkaan kustantajasuvun jälkeläinen. Ridgen leukemiaan kuolleen vaimon, Caroline Spencerin, Karen-siskon tytär ja tätinsä kaima. Spencer Publicationsin omistaja-johtaja Bill Spencerin siskontytär, ja Billin aviottoman pojan, Liam Spencerin, serkku.

Single.

Kasvanut perheessä, jossa on kaksi äitiä biologinen äiti Karen ja tämän elämänkumppani Danielle eli Dani.

Tuli sarjaan Suomen aikaa 11.1.2013 jaksossa Miehillä silmämunissaan Carolinen entrée (# 6288 USA 28.3.2012).


Mitä tehnyt ja tekee?

Opiskellut muotipiirustusta. Saapui New Yorkista Los Angelesiin Forrester Creationsille haastatteluun Brooke Loganin kutsumana. Brooke halusi Rick Forresterin kokoelmalle kunnon piirtäjän Amber Mooren tilalle. Sai paikan kynänjälkensä ja luontevan käyttäytymisensä ansiosta.

On Ridgelle emotionaalisesti tärkeä, koska muistuttaa ulkonäöltään ja persoonallisuudeltaan tätiään Caroline Spenceriä.

Perusti tätinsä muistoksi syöpäsäätion The Caroline Spencer Cancer Foundation.

Menetti kiinnostuksensa Rick Forresteria kohtaan, koska näki tästä valokuvia ja teki live-huomioita, jotka kaikki kertoivat Rickin mieltymyksestä pukeutua naiseksi.

Ihastui lopulta Rickiin tämän tunnesinnikkyyden ja liikkeenjohtoon liittyvien suunnitelmien vuoksi.

Seurustelee Rickin kanssa.


Karaktääri

Edustaa ulkonäöltään siroa, naisellista blondia, jonka persoonallisuus kuitenkin ikään kuin unohtaa ulkoiset asiat ja keskittyy kehittymään ihmisenä ja vaatesuunnittelijana.

Sirriset silmät. Persoonallinen hymy.

Korkea moraali.


Erityistä

Habitus herätti heti ensitapaamisella Forrester Creations -väen huomion: kun Karenin ja Carolinen pikkulimusiini saapui Forrester Creationsin kampukselle, Caroline teki niin näyttävän entréen, että miehetkään eivät voineet muuta kuin hissata silmiään upean ilmestyksen keinuvassa olemuksessa. Ylhäältä alas, alhaalta ylös.PARTNER MEMO
Caroline Spencer

Rick Forrester
Thomas ForresterCaroline Spencer

LINSEY GODFREY
*1988 Florida, USA
– b.m.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme