Mainos
Mainos
Kauniit ja rohkeat - kansikuva

Carter Walton

Lawrence Saint-Victor

CARTER WALTON

Kuka?

Carter Walton on patenttiasioihin erikoistunut asianajaja, joka työskentelee Forrester Creationsilla.

Mitä tehnyt ja tekee?

Carter saapui Los Angelesiin vierailemaan Forrestereiden adoptoiman adoptioveljensä Marcus Waltonin luona. Marcuksen vaimo Dayzee myönsi auttaneensa kauan aikaa sitten Maya-nimistä naista tämän lapsen adoptioprosessissa Mayan oltua pidätettynä rikoksesta, jota hän ei ollut tehnyt. Myöhemmin Maya palasi kuvioihin ja halusi lapsensa takaisin. Dayzee epäili olevansa pulassa.

Carter tutustui adoptiopapereihin ja ilmoitti Dayzeelle, että Mayalla olisi lain mukaan oikeus saada tietää kuka hänen lapsensa oli adoptoinut.

Carter auttoi Marcusta ja Dayzeeta etsimään perhettä, joka oli adoptoinut Mayan tyttären. Etsiminen ei tuottanut toivottua lopputulosta, sillä kävi ilmi, että koko perhe oli kuollut auto-onnettomuudessa.

Myöhemmin Carter tapasi Marcuksen serkun, Rick Forresterin. Forrester Creationsilla oli ollut ongelmia patenttien ja väärennöksiin liittyvien asioiden kanssa. Marcuksen ehdotuksesta Rick palkkasi Carterin, joka oli kyseisten lakiasioiden asiantuntija.

Carter tapasi Mayan ja pyysi tätä treffeille tietämättä, että nainen oli kiinnostunut Rickistä kunnes hän (Maya) sai tietää Rickin salailevan identiteettiään Forresterina. Carter vei Mayan Forrestereiden kartanolle illallisjuhliin, joilla Rick oli tyttöystävänsä Caroline Spencerin kanssa. Maya vaivaantui näkemästään. Carter yritti kosiskella Mayaa, mutta tämä ei osoittanut kiinnostusta miestä kohtaan.

Carterin oikea intohimo elämässä on lakiasioiden hoitamisen sijasta näytteleminen. Hänen näyttelijäuransa sai lupaavan startin, kun hän esiintyi nettisarjassa Mayan kanssa.

Karaktäärille tyypillistä

Mies tuntuu hämmentävän jokaista soppaa.

LAWRENCE SAINT-VICTOR

*14.6.1982, Rockland County, New York

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme