Mainos
Mainos
Kauniit ja rohkeat - kansikuva

Dayzee Leigh

Kristolyn Lloyd


DAYZEE LEIGH


Kuka?

Alkujaan rikkinäisessä perheessä kasvanut nainen, joka asui kodittomana Los Angelesin Skid Row -alueen kaduilla ja asuntoloissa.

Naimisissa Marcus Walton Forresterin kanssa.

Tuli sarjaan Suomen aikaa 9.9.2011 jaksoissa Nick Marone – mies ja visio (# 5917 USA 7.10.2010) ja Stephanie pyörällä keuhkoistaan (# 5918 USA 8.10.2010)


Mitä tehnyt ja tekee?

Ystävystyi Stephanie Forresterin kanssa sen jälkeen, kun oli ensin vienyt tämän huivin ja uhannut rikkinäisellä pullolla. Se tapahtui Santa Monicassa: Stephanie oli Brooken kanssa vuoristoradalla, kun hänen äitinsä perintöhuivi lensi kaulasta ja leijaili tuulen mukana laiturin alle. Eräs nainen juoksi sen perään. Kun Stephanie puhutteli naista saadaksen huivinsa takaisin, tämä tähtäsi häntä rikkinäisellä lasipullolla.

Dayzee ei ollut villi-ihminen, vaan pelokas. Kohtalo toi naiset uudelleen yhteen, ja he ystävystyivät. Dayzee tutustutti Stephanien Skid Row -ihmisiin, ja Stephanie esitteli tytön suvulleen.

Stephanie sairasti niin aikoihin keuhkosyöpää, mutta kieltäytyi hoidoista. Dayzeen ja Brooken kehotuksista hän kuitenkin suostui leikkaukseen. Selvittyään siitä hän laajensi hyväntekeväisyysapuaan vähempiosaisten elämään.

Stephanie osti Insomnia Cafén C.J. Garrisonilta ja lahjoitti sen kiitoslahjana Dayzeelle. Nimeksi tuli Dayzee's. Työntekijöiksi palkattiin Skid Rown väkeä.


Erityistä

Dayzeen ja Stephanien työ vähempiosaisten hyväksi kuuluu Kauniit ja rohkeat -sarjan yhteiskunnallisesti kantaa ottaviin aiheisiin. Esimerkiksi Skid Row -episodien henkilöt eivät ole näyttelijöitä, vaan alueen aitoja ihmisiä, real people.


PARTNER MEMO

Thomas Forrester
Marcus Walton ForresterDayzee Leigh

KRISTOLYN LLOYD

*11.1.1985 Houston, Texas, USA– b.m.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme