Mainos
Mainos
Kauniit ja rohkeat - kansikuva

Eric Forrester

John McCookERIC FORRESTER


Kuka?

Muotisuunnittelija, yrittäjä.

Biologiset lapset Stephanie Douglas Forresterin kanssa: Thorne, Angela (kuollut), Kristen, Felicia.

Biologiset lapset ex-puolisonsa Brooke Loganin kanssa: Rick (ent. Eric Junior) ja Bridget.

Meni naimisiin Stephanien kanssa, koska tämä oli raskaana. Syntyi Ridge, mutta hänen geeni-isäkseen osoittautui vuosien kuluttua Stephanien nuoruudenrakastettu Massimo Marone.

Adoptiopoika: Marcus Walton Forrester, jonka biologinen äiti on Ericin ex-vaimo Donna Logan Forrester.

Eronnut Stephaniesta usein, mutta tullut aina takaisin.

Asuu Stephanien kanssa Los Angelesin Beverly Hillsissä.

Jää leskeksi Stephanien kuoltua keuhkosyöpään Suomen aikaa 9.5.2013 jaksossa Hyvästit metsäpenkillä (# 6456 USA 26.11.2012)


Mitä tehnyt ja tekee?

On erittäin arvostettu henkilö muotialan piireissä. Perusti perheyhtiö Forrester Creations -muotitalon yhdessä Stephanien kanssa tämän isän tyttärelleen antaman pääoman turvin.Yrityksellä on kansainväliset Forrester International -haarakonttorit Pariisissa ja Milanossa.

Forrester Creations on ollut Pohjois-Italiassa esittelemässä klassista muotiaan kolmessa eri paikassa: Como-järvellä, Venetsiassa ja Portofinon satamakaupungissa.

Brooke Loganin jälkeen rouva Eric Forresteriksi tuli sairaanhoitaja Sheila Carter. Ajanjakso tämän rajatilapersoonallisuushäiriöisen, epävakaan ihmisen kanssa on ollut Ericin elämässä omaa luokkaansa: rakkauden ja shamppanjan lisäksi valehtelua ja vehkeilyä sekä siemenjohtimien katkaisu ja kidnappaus.

Eric yritti viimeiseen asti uskoa, että Sheila olisi vain rikkinäisen kodin häiriytynyt, mutta älykäs kasvatti – ja että asiat järjestyisivät viimeistään tohtori James Warwickin terapiaistuntojen jälkeen. Kun todellisuus alkoi kaikessa karmeudessaan paljastua, Ericiä oli lohduttamassa taitava terapeutti Taylor Hayes. Sitten tuli Lauren Fenmore, sitten dry-martini, sitten uudelleen ... Stephanie.

Sitten toinen avioliitto Brooke Loganin kanssa, nyt pikana ja lyhyenä.

Sitten taas Stephanie. Ja ero.

Sitten avioliitto seksuaalisesti aktiivisen Donna Loganin kanssa. He kaksi – meheväinen Mesikämmen-Eric alias Hunajanallukka ja Honey-Donna – kehittivät hunahulluttelut; nauttivat hunajasta verbaalisesti ja konkreettisesti.

Erosi Donnasta.

Ihastui lievästi Jacqueline "Jackie" Maroneen.

Meni taas kerran naimisiin Stephanien kanssa.


Tyypillistä

Suosikkijuoma kuiva martini kahden oliivin kera.

Hiukset ovat jo himalajanharmaat, ja keskivartalo on tukevoitunut, mutta charmia riittää – varsinkin silloin, kun mies rentona kohottaa kahden oliivin martinilasin huulilleen, koskettaa kuin ohimennen nahkavöistä lantiotaan ja luottaa siihen, ettei kauluspaita tarvitse solmiota. Sellaisella hetkellä maestro Eric Forrester on kuin näyttelijä Yves Montand'in inkarnaatio. Ei ihme, että hän on halunnut Forrester Creations -haaraliikkeen myös Pariisiin!

Johtaa suvun joulutapaamisissa yhteislaulua ja soittaa flyygeliä.

On hyvä järjestämään juhlia.


Saavutus

Näyttelijä John McCook on yksi niistä neljästä Kauniit ja rohkeat -näyttelijästä, jotka ovat olleet mukana sarjan alusta lähtien.PARTNER MEMO
Eric

Beth Logan (Brooke Loganin äiti)
Stephanie Douglas Forrester (evergreen-rakkaus)
Lauren Fenmore
Margo Lynley Spencer
Brooke Logan
Darla Dinkle Einstein (Darlan päiväunelma)
Sheila Carter
Taylor Forrester
Jacqueline Payne Marone
Pamela Douglas (Ericin puolelta platoninen)
Donna LoganEric Forrester

JOHN McCOOK
* 20.6.1945 Ventura, California, USA
– b.m.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme