Mainos
Mainos
Kauniit ja rohkeat - kansikuva

Maya Avant

Karla Mosley

MAYA AVANT

Kuka?

Maya Avant on laulaja-näyttelijä, joka saapui Los Angelesiin tavoittelemaan tähteyttä. Nainen päätyi töihin Dayzeen kahvilaan ja muutti kuppilan yläkerrassa sijaitsevaan asuntoon. Maya antoi tyttärensä adoptioon, kun hän oli syytettynä rikoksesta, jota hän ei ollut tehnyt.

Mitä tehnyt ja tekee?

Työskennellessään kahvilassa Maya tapasi Rick Forresterin, joka ei alkuun paljastanut naiselle kuka todella oli. Siitä huolimatta, että Rickillä oli tyttöystävä, hän alkoi viettää enemmän ja enemmän aikaa yhdessä Mayan kanssa. Myöhemmin Maya sai kuitenkin tietää Rickin todelliset taustat, kun tämän työntekijät kutsuivat miestä herra Forresteriksi. Maya suuttui Rickille valehtelusta. Myöhemmin Rick sai naiselta anteeksi ja he jatkoivat tapailua. Lopulta kaksikon suhde siirtyi uudelle tasolle, kun he päätyivät suuteloimaan keskenään.

Huolimatta Caroline Spencerin lukuisista yrityksistä pitää heidät erossa, Maya ja Rick jatkoivat toistensa seurasta nauttimista. Rick jopa tarjosi Mayalle työtä keulakuvana Hope For The Future -malliston parissa. Maya otti työn vastaan. Kuviot menivät kuitenkin sekaisin nopeasti, kun kaupunkiin saapui Mayan entinen heila Jesse.

Karaktäärille tyypillistä

Mayaa painavat hänen lapseensa liittyvät adoptioasiat.

KARLA MOSLEY

*27.8.1981, Westchester, New York

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme