Mainos
Mainos
Kauniit ja rohkeat - kansikuva

Quinn Fuller

Rena Sofer

QUINN FULLER

Kuka?

Korusuunnittelija Quinn Fuller on Wyatt Fullerin äiti, joka on vähintään yhtä mysteerinen kuin poikansa. Heiltä molemmilta löytyy sellaisia luurankoja kaapeistaan, että koko saippuamaailma voisi järkkyä niistä.

Mitä tehnyt ja tekee?

Quinn Fuller omistaa Los Angelesissa sijaitsevan korusuunnitteluyrityksen Quinn Artisan Jewelersin.

Kun Hope Logan huomasi Quinnin pojan Wyattin kantavan tismalleen samanlaista uniikkia miekka-aiheista korua kaulassaan kuin Bill Spencer ja hänen poikansa Liam, Hopen epäilyt heräsivät. Hän vaati saada tietää korun taustoista.

Wyatt esitteli Hopen äidilleen, joka väitti itse suunnitelleensa poikansa kaulassa roikkuvan riipuksen. Quinn vaivaantui Hopen uteluista ja vaati myöhemmin Wyattin unohtamaan tytön. Poika ei totellut äitiään, vaan jatkoi Hopen piirittämistä.

Nuorten ystävystyttyä Hope kutsui Wyattin äitinsä kanssa lounaalle tsamaan aikaan jolloin Bill ja Liam olivat ravintolassa ruokailemassa. Bill tunnisti Quinnin välittömästi ja nainen joutui paljastamaan Billin olevan Wyattin isä. Bill ja Wyatt olivat tuohtuneita siitä, että Quinn oli salannut heiltä niin suuren ja tärkeän asian.

Wyattin ja Billin lämmitellessä isä-poika-suhdettaan vaihtelevin tuloksin, Quinn joutui jatkuvasti tulilinjalle kaksikon väliin.

Hope palkkasi Quinnin koruliikkeen tekemään korumalliston uudelleen brändättyä HFTF-mallistoa varten. Quinn ja Wyatt olivat innoissaan tilaisuudesta työskennellä Forrestereiden yrityksen kanssa, sillä se olisi erinomainen mahdollisuus saada firmalle kansainvälistä tunnettavuutta ja merkittäviä tuloja.

Karaktäärille tyypillistä

Temperamenttinen Quinn on poikansa suhteen varsin suojelevainen. Kaunotar haluaa myös aina pitää oman päänsä.

RENA SOFER

*2.12.1968, Los Angeles, Kalifornia

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme