Mainos
Mainos
Kauniit ja rohkeat - kansikuva

Taylor Hamilton Hayes Forrester Marone Jones

Hunter Tylo


TAYLOR HAYES


Kuka?

Psykiatri, psykoterapeutti.

Kuuluisin ex-puoliso: muotisuunnittelija Ridge Forrester.

Elää singlenä talossaan Bel Airissa.

Isä: Jack Hamilton. Äiti: kuollut. Veli: Zach.

Lapset Ridgen kanssa: Thomas, kaksostytöt Phoebe (kuollut) ja Steffy.

Lapsi Nick Maronen kanssa: poika Jack
- siittiöt: Nick Marone
- munasolut: Brooke Logan
- kohtu: Taylor Hayes


Mitä tehnyt ja tekee?

Ollut usemman kerran naimisissa ja melkein-naimisissa suuren rakkautensa Ridge Forresterin kanssa. Tuntee erojen jälkeen aina, että edelleen ridgettää.

Ikuisuuskilpailu Ridgestä Brooken Loganin kanssa.

Noussut kaksi kertaan tilasta, jossa oli uskottu olevan kuollut. Eli molempina vainaja-status -periodeinaan Marokossa prinssi Omarin hovissa.

Ilmestynyt hallusinaatiohahmona Jackielle, Ridgelle ja Brookelle.

Käyttänyt alkoholia tunneongelmiensa ratkaisuyrityksissä. Liittyi AA-kerhoon sen jälkeen, kun oli aiheuttanut autollaan vahingon, jossa Thornen Darla-vaimon kuoli.

Psykoanalysoinut mentorinsa James Warwickin lisäksi virallisesti kolmea läheistään – Stephanie Forresteria, Nick Maronea ja Katie Logania.
Erityistä

Tutustui tulevaan rakastettuunsa Ridge Forresteriin ollessaan tämän puolison Caroline Forresterin viimeisten aikojen lääkäri ja tukihenkilö. Caroline kuoli leukemiaan.

Vei mentorinsa James Warwickin neitsyyden luonnonvoimien keskellä Big Bearilla. Seksuaalisuhteen luominen potilaan kanssa oli väärin, mutta osapuolet uskoivat kuolevansa maan järistessä heidän ympärillään.


Paluut oletetusta exitus-tilasta

Oletettiin kuolleen, kun oli lähtenyt psykiatriakonferenssiin Kairoon, ja lentokone joutui onnettomuuteen. Ei kuitenkaan ollut kyseisessä koneessa enää onnettomuuden sattuessa, vaan oli jäänyt pahoinpitelyn uhrina ja muistinsa menettäneenä välilaskun aikaan maihin. Marokon prinssi Omar Rashidin miehet löysivät ja veivät hoviin, missä prinssi järjesti suojatilleen parhaan mahdollisen sairaanhoidon.

Sai nimekseen Laila.

Meni naimisiin prinssin kanssa ja sai arvonimekseen Marokon prinsessa.

Pelastui Marokosta takaisin Los Angelesiin tohtori James Warwickin ansiosta.


... toinen tuleminen

Näyttelijä Hunter Tylo palasi Taylorina sarjan vakituiseksi näyttelijäksi. Se oli kaikkien aikojen saippuaooppera-comeback. Sheila Carterin ampuma luoti ei ollutkaan tappanut häntä. Hän ei kuollutkaan sairaalaan Ridgen käsivarsille 5.1.2004, vaan meni vain koomaan.

Ensimmäinen post-mortem -näyttäytyminen oli Nickin ja Bridgetin puutarhahäissä 26.4.2006 jaksossa Meidän päivämme, meidän sääntömme (# 4537 USA 22.4.2005).PARTNER MEMO
Taylor

Blake Hayes
Grant Chambers (?)
Storm Logan
Ridge Forrester
James Warwick
Marokon prinssi Omar Rashid
Thorne Forrester
Eric Forrester
Pierce Peterson
Dante Damiano (?)
Hector Ramírez
Nick Marone
Whipple "Whip" Jones IIITaylor Hayes

HUNTER TYLO
* 3.7.1962 Fort Worth, Texas, USA
b.m.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme