Mainos
Mainos
Kauniit ja rohkeat - kansikuva

Thomas Hamilton Forrester

Adam GregoryTHOMAS HAMILTON FORRESTER


Kuka?

Vaatesuunnittelija.

Vanhemmat: Ridge ja Taylor Forrester. Siskot: Steffy ja Phoebe (kuollut).

Synnyinpaikka: pakettiauto; kätilönä Thorne-setä

Kokee ns. saippuaoopperasyndroomaisen kasvuihmeen palatessaan sarjaan teini-ikäisenä 18.1.2005 jaksossa Bridget, siveä kaakaotyttö (# 4211 USA 9.1.2004).


Mitä tehnyt ja tekee?

Menetti neitsyytensä Amber Mooren kanssa Malibun rantatalon sohvalla.

Lyhyt avioliitto Stephanien edesmenneen taloudenhoitajan tyttären Gabriela "Gaby" Diaz-Morenon kanssa.

Alkoi vanhempiensa tahdosta keskittyä vaatealan opintoihin. Valmistui ja palasi perheyhtiöön.

Suunnitteli vaikuttavan miestenmalliston, mutta Ridge ja Taylor epäröivät sen ottamista tuotantoon, koska poika tahtoi tiimiparikseen isänsä vaimon Brooken. Taylorin mielestä Brooke saattaisi vietellä pojan. Jaksossa 19.9.2011 Brookella asiaa Thomasin lahkeisiin (# 5929 USA 25.10.2010) Taylor käski Brooken pitää saalistajanraajansa erossa Thomasista. Thomas pyysi, ettei äiti ylireagoisi, sillä kysymyshän on ammattiasiasta, miestenmallistosta. Taylor joutui todistamaan, mitä oli pelännytkin: Brooke kosketteli Thomasin puvuntakin olkapäitä ompelijan ja räätälin ottein, ja housujen sopivuuden hän tarkisti haarapuolelta.

Taivutti malliston catwalk-esityksen päätteeksi Brooken hollywoodilaissuudelmaan median edessä. Taylor katsoi asiaa lapsen psykoseksuaalisen kehityksen kautta; poika eli sen mukaan myöhäistä oidipusvaihetta ja oli rakastumassa isänsä vaimoon.

Miestenmallisto designed by Thomas Forrester otettiin tuotantoon. Nimeksi tuli Taboo.

Lähti Brooken kanssa nmyynninedistämismatkalle Australiaan. Haaksirikkoutuivat lento-onnettomuudessa Tyynenmeren saarelle. Söivät marjoja, jotka sisälsivät hallusinogeenejä. Pelastuivat nälkäkuolemalta.

Kuultuaan hallusinogeeneistä Stephanie painosti Thomasin mukaan suunnitelmaan, joka panisi Ridgen halveksimaan Brooke-vaimoaan niin että jättäisi tämän ja palaisi Thomasin ja Steffyn äidin luo. Thomas sanoi, että saarella ei ollut seksiä.Hän kuitenkin suostui isoäidin suunnitelmaan, koska tämä lupasi lahjoittaa hänelle testamentissaan kaikki yhtiön osakkeensa. Yksi asia johti toiseen, ja Stephanien lopulta paljastettua seksivalheen Ridgelle ja Taylorille Ridge palasi Brooken luo.


Erityistä

Ridge ja Taylor antoivat esikoiselleen nimen Thomas ensimmäisen kihloihinmenopaikkansa, Karibianmeren Neitsytsaarten St. Thomasin, mukaan. Toinen nimi Hamilton annettiin Taylorin isän Jack Hamiltonin kunniaksi.


Ulkonäkötriviaa

Näyttelijät Adam Gregory (Thomas Forrester) ja Ronn Moss (Ridge Forrester) ovat jokaisen roolittajan unelma. He näyttelevät isää ja poikaa, ja olemusten yhdennäköisyys on hämmästyttävä. Thomasin veistokselliset kasvot ja värit eivät jätä epäilyksiä, kenen miehen alenevassa polvessa ollaan.

Adam Gregoryn ulkonäöstä tulevat mieleen myös nuori Warren Beautty sekä muotisuunnittelija-valokuvaaja Karl Lagerfeldin suosikkimalli, ranskalainen Babtiste Giabiconi, joka puolestaan muistuttaa kreikkalaisen mytologian jumalaa.

Myös näyttelijöiden Hunter Tylo (Taylor Hayes) ja Jacqueline McInnes Wood (Steffy Forrester) uskottava yhdennäköisyys äitinä ja tyttärenä on harvinaisen onnistunut casting.PARTNER MEMO
Thomas

Bridget Forrester (pikkupoikavuosien suuri ihastus)
Amber Moore Forrester (Thomasin "ensimmäinen nainen")
Caitlin Ramírez
Gaby Moreno Forrester
Brooke Logan
Summer
Madison
Dayzee Leigh
Hope Logan
Caroline "Karenin tytär" Spencer


Thomas Forrester

ADAM GREGORY
* 28.12. 1987 Cincinnati, Ohio, USA

Näyttelijä-malli Adam Gregory aloittaa Thomas Forresterin roolissa 1.9.2011 jaksossa Owen Knight, lisääntymiskykyinen patsas (# 5906 USA 22.9.2010).
DREW TYLER BELL
* 29.1.1986 Indiana, USA
Thomas Hamilton Forrester 2004 – 2010PATRICK DORN
* 6.8.1991 West Covina, California, USA
Thomas Hamilton Forrester 2002 – 2003


Kaksosia Thomas Forrester -roolissa:

* Logan / Skyler Hudson
* Christian /Donovan Jouvin
* Erin / Rachel Koch
* Adam / Noah Mayedab.m.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme