Mainos
Mainos
Kauniit ja rohkeat - kansikuva

Wyatt Fuller

Darin Brooks

WYATT FULLER


Kuka?

Bill Spencerin ja Quinn Fullerin poika. Ovela ja mysteerinen mies, joka liehittelee Hope Logania.

Mitä tehnyt ja tekee?

Tapasi Hope Loganin Big Bear -vuorilla. Liam Spencerin kanssa Big Bearilla oleillut Hope ulkoili metsässä ja bongasi Wyattin nauttivan ulkona auringosta. Hope kiinnitti Wyattin huomion nappaamalla tästä kännykkäkamerakuvan. Hope pakeni tilannetta, mutta liukastui ja kaatui. Wyatt juoksi Hopen perään, ja tämä virkosi. Myöhemmin Wyatt jäljitti Hopen Los Angelesista ja esittäytyi tälle virallisesti.

Kaksikon suhde syveni, kun Hope kutsui Wyattin veljensä Rick Forresterin järjestämiin itsenäisyyspäivän juhliin. Liamin mustasukkaisuus nosti päätään. Wyattin kanssa suuteloinut Hope huomasi miehen kaulassa samanlaisen miekka-aiheisen riipuksen kuin Billillä ja Liamilla on. Wyattin äiti Quinn Fuller väitti suunnitelleensa korun itse, mutta kielsi myös poikaansa tapailemasta jatkossa Hopea. Wyatt ei tätä kuunnellut ja myöhemmin perheen lounastaessa paikalle pyyhälsi Bill, joka paljasti olevansa Wyattin isä.

Wyattin ja Liamin välillä vallitsee jatkuva kamppailu Hopen huomiosta.

Karaktäärille tyypillistä

Kamppailee isä-poika-suhteen iloissa ja vaikeuksissa.

DARIN BROOKS

*27.5.1984 Maui, Havaiji, Yhdysvallat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme