Mainos
Mainos
Kauniit ja rohkeat - kansikuva

Muistatko vielä? Tältä Brooke ja Taylor näyttivät aloittaessaan Kaunareissa

Muistatko miltä Kauniit ja rohkeat -sarjan Brooke ja Taylor näyttivät näyttelijäuransa alkumetreillä?

Kauniit ja rohkeat -sarja täytti 30 vuotta maaliskuussa 2017. Useat Kaunarit-näyttelijät ovatkin tähdittäneet suosikkisarjaa jo kymmenien vuosien ajan.

Muun muassa Brooke Loganin roolista tunnettu Katherine Kelly Lang, 55, on nähty sarjassa vuodesta 1987 aivan sen alkumetreiltä saakka. Myös Taylor Hayesina tunnettu Hunter Tylo, 54, näytteli Kaunareissa pitkään.

Brooke saapui sarjaan varattomana pitopalvelutyttönä Forresterien muotiklaanin juhlissa. Vuosien saatossa Brooke on ehtinyt naimisiin useammankin kerran.

Ikuista rakkautta hahmo on vannonut muun muassa niin Ridge Forresterille kuin tämän isälle Eric Forresterille.

Vapaa-ajallaan muun muassa triathlonia harrastava näyttelijätär hurjan timmissä kunnossa. Nuorekkaana pysynyt Lang seurustelee itseään 16 vuotta nuoremman Dominique Zoidan kanssa.

Hunter Tylo puolestaan aloitti 1990-luvun alussa Kaunareissa Taylor Hayesin roolissa.

Taylor on kuulunut sarjan alkumetreiltä saakka suosikkisaippuan keskeisimpiin hahmoihin. Tylo on nähty Taylorin roolissa vuosina 1990–2002 sekä 2004–2014.

Taylor saapui sarjaan Brooken Storm-veljen entisenä luokkatoverina ja Ridgen Caroline-vaimon lääkärinä. Sittemmin Taylorilla on ollut muun muassa sutinaa niin Ridgen kuin tämän isän, veljen ja velipuolen kanssa. Taylor on myös tietämättään synnyttänyt sarjassa Brooken lapsen.

Siloposkisena kaunottarena Kaunareissa aloittaneen Tylon huulet ovat muun muassa vuosien varrella muuttuneet aina vain muhkeammiksi. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme