Mainos
Mainos
kingi

Kuka on vuoden 2018 Kingi? Äänestä suosikkiasi!

Kuka Kingin kilpailijoista on sinun suosikkisi? Vain äänestämällä voit varmistaa, että suosikkisi säilyy Kingin kovassa kilpailussa mukana. Valta on nyt sinulla. Äänestä!

Sinulla on mahdollisuus äänestää Kingi-suosikkiasi soittamalla tai tekstiviestillä. Kaikkien kilpailijoiden puhelinnumerot ja tekstiviestinumerot näet tällä sivulla ja ohjelman aikana ruudussa.

Lauantaina 5.5. nähtävän finaalin lopussa äänet lasketaan ja selviää, kuka on Kingi vuosimallia 2018. 

Ensio Tapani Sorsa

Äänestä Ensiota, lähetä tekstiviesti 1 numeroon 173175
tai SOITA numeroon 0700 79 271 

Nipa Caicu

​​​​​​​

Äänestä Nipaa, lähetä tekstiviesti 7 numeroon 173175
tai SOITA numeroon 0700 79 277     

MALLI OHJE:

1. Ensio Tapani Sorsa                             

Lähetä tekstiviesti 1 numeroon 173175 (1€)
Tai soita 0700 79 271 (1€+pvm)                                      

Näin äänestät 

Tekstiviestillä:

Äänestys tapahtuu lähettämällä tekstiviestinä oman suosikkikilpailijasi numero puhelinnumeroon 173175. (Lähetä suosikkihahmosi numero esim. 1 tekstiviestinä numeroon 173175). Näin antamasi ääni on rekisteröity ja vaikuttaa jatkoon pääsevän kilpailijan valintaan). Yhden tekstiviestin hinta on 1 euro/viesti (sis ALV).

Soittamalla:

Äänestää voi soittamalla puhelimella kullekin kilpailijalle annettuun äänestyspuhelinnumeroon. Numerot näkyvät kunkin kilpailijan kohdalla nettisivuilla mtv.fi/kingi. Äänestysnumerot ovat 0700 79 271 - 0700 79 277. Yhden äänestyspuhelun hinta on 1,00 euroa / puhelu + pvm (sis ALV)

Äänestäminen hybridi-tv:llä:

  1. Paina Hybridi-TV:n kaukosäätimen sinistä tai punaista nappia. Sininen nappi on pikavalinta suoraan Kingi Hybridi-TV-lisäpalveluun. Painamalla punaista nappia avautuu valikko, josta valitsemalla ”Kingi” pääsee Kingi Hybridi-TV lisäpalveluun.
  2. Valitse Kingi Hybridi-TV-lisäpalvelun valikosta kohta "Äänestä Kingi-suosikkiasi täällä"
  3. Valitse suosikkisi valikosta ja paina OK
  4. Hybridi-TV-äänestäjillä on käytössä viikon aikana 10 ääntä/päätelaite 

Digitan Hybridi-TV-äänestys toimii hybridi-tv-päätelaitteissa uudehkolla nettiin kytketyllä äly-tv:llä, joka on kytkettynä nettiin ja Digitan antenni-tv-verkkoon tai Telian Kaapeli-TV:een. Hybridi-tv-palveluiden toiminnan voit varmistaa omalta tv-verkko-operaattoriltasi.

Tarkempi listaus hybridi-tv-laitteista löydät osoitteesta www.hybriditv.fi

Äänestyksen yleiset säännöt ja ehdot
MTV Oy ja Rabbit Films Oy eivät ole velvollisia missään olosuhteissa palauttamaan kuluttajille äänestykseen käytettyjä rahoja. MTV Oy ja Rabbit Films Oy varaavat itselleen oikeuden muuttaa äänestyskäytäntöjä ja sääntöjä.

Kingi lauantaisin MTV3-kanavalla klo 19.30!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme