Mainos
Mainos
kingi

Kalle Lamberg muistelee kollegansa mokaa suorassa lähetyksessä "Hän ei tullut paikalle ja olin yksin siinä"

Näyttelijä Kalle Lamberg valmistautuu Kingi-ohjelman suoriin lähetyksiin. Mies muistelee, että livelähetykset eivät ole aina menneet ihan putkeen. 

Stadi vs. Lande -ohjelmassakin mukana oleva näyttelijä Kalle Lamberg nähdään pian Kingin uudella kaudella. Kokenut näyttelijä muistelee pahinta mokaansa livelähetyksessä. Tuolloin vastanäyttelijä ei saapunut paikalle suorassa Saturday Night Live -ohjelman lähetyksessä.

– Terveisiä vaan Vatasen Jussille. Se oli SNL:n sketsi, jossa hän ei vain tullut paikalle ja olin yksin siinä, kun kamerat lähtivät käyntiin. Se on ehkä sellainen pahin moka. Jättää frendi siihen pulaan, mutta hyvinhän siitäkin selvittiin sitten, Lamberg tuumii.

Kingi nähtiin ensimmäisen kerran ruudussa vuonna 2015. Musiikkikomediashow'ssa seitsemän fiktiivistä kilpailijaa osallistuu vain hitusen Idolsia, Voicea, Talentia ja X Factoria muistuttavan laulukilpailun finaalivaiheeseen.

Puolitoistatuntinen liveshow seuraa joka viikko tiiviisti kilpailijoiden ikimuistoista matkaa tässä kaikkien aikojen suosituimman kilpailun 18. tuotantokaudella. Yleisöäänestys ratkaisee, ketkä kilpailijoista saavat jatkaa mukana.

Ohjelman hostina toimii Jaakko Saariluoma ja näyttelijöinä nähdään Kalle Lamberg, Anna-Maija Tuokko, Linda Wiklund,Jarkko Niemi, Mika Eirtovaara, Pirjo Heikkilä ja Severi Saarinen.

Kingi MTV3-kanavalla ja Katsomossa lauantaisin 17.3. klo 19.30 alkaen!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme