Mainos
Mainos

Huippukokki paljastaa: Tämä nyrkkisääntö paljastaa pihvin täydellisen kypsyyden

Keittiömestari Teemu Laurell neuvoo, miten omaa kättä hyödyntäen voi oppia tunnistamaan täydellisen kypsyisen pihvin.

Kokkisodassa torstaisin klo 20 MTV3-kanavalla kokit saavat pistää jälleen parastaan, kun yllätysaineksista on valmistettava 20 minuutissa maistuva ateria! Ruoanlaiton lomassa kokit jakavat vieraille silloin tällöin myös käteviä vinkkejä.

Keittiömestari Teemu Laurell loihtii torstaina 7.12. klassisen entrecote-pihvin vieraansa Riku Riihilahden tuomista raaka-aineista. Samalla Laurell paljastaa, kuinka omaa kämmentä tunnustelemalla voi tunnustella myös pihvin kypsyyttä.

– Voit tuosta koittaa, se on aika jees. Annetaan sen vain levätä! Laurell huikkaa Riihilahdelle.

Katso videolta artikkelin yltä keittiömestari Teemu Laurellin vinkit pihvin täydellisen kypsyyden tunnistamiseen!

Juontajan ja kahden kokin lisäksi jokaisessa jaksossa nähdään kaksi vierasta, jotka tuovat kokeille mukanaan yllätysaineksia 20€ arvosta päivän kokkausta varten. Kokeista ja vieraista muodostetaan kaksi joukkuetta, punainen ja vihreä, jotka kilpailevat siitä, kumpi joukkue saa annoksillaan yleisön äänet puolelleen. Kokeilla on tasan 20 minuuttia aikaa kokata tuoduista aineksista ateriat, kello ei anna armoa. Yleisö äänestää lopuksi parhaan joukkueen.

Kokkisota nähdään MTV3-kanavalla torstaisin klo 20

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme