Mainos
Mainos

Tämän tuotteen huippukokkikin ostaa valmiina: ”Itse tekeminen on täyttä snobbailua”

Välillä huippukokkikin valitsee keittiössä oikotien.

VIDEO: Kari Aihinen kertoo, mitkä ovat tämän juhannuksen trendit keittiössä 

Keittiömestari ja televisiopersoona Kari Aihinen paljastaa MTV.fin haastattelussa, ettei hän tee majoneesia koskaan alusta alkaen itse.

– Se on täyttä snobbailua. Ostakaa majoneesia, lyökää sitä pönttöön, vähän valkosipulia perään ja teillä on hyvä aioli siinä, mies saarnaa.

Oikeaoppinen majoneesi vatkataan huoneenlämpöisestä kananmunasta, rypsiöljystä, etikasta, sinapista ja mausteista. Aihisen mukaan vaivannäkö on turhaa ja helteellä vaarallistakin.

– Majoneesia ei kannata tehdä kesällä ihan hygienia- tai ruokamyrkytyssyistäkään. Valmista majoneesia kun maustaa itse vaikka tomaattipyreellä, siitä tulee oikein hyvä, hän vannoo.  

Aihinen esittelee kokkaustaitojaan ja mielikuvitustaan televisiokameroiden edessä jälleen ensi syksynä, kun Kokkisota palaa ruutuun uusin jaksoin. Aihisen kanssa veitsiä heiluttavat Linnea Vihonen, Harri Syrjänen, Tommi Tuominen, Teemu Laurell ja Serko Rantanen.

Kokkisota syksyllä 2018 MTV3-kanavalla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme