Mainos
Mainos
laurintalot_kansikuva

Massiivinen terassi ja ylellistä kylpylätunnelmaa – kurkkaa Aleksi Valavuoren hulppeaan kotiin

Urheilun monitoimimies Aleksi Valavuori rakennutti upean omakotitalon Suomen Turkuun. Valmis talo kylpee valossa ja on käytännöllinen lapsiperheen tarpeisiin.

Rock-muusikko Lauri Ylönen laittaa luovuutensa peliin, kun hän suunnittelee ja rakennuttaa modernit omakotitalot Elastiselle, Jarppi Leppälälle ja Aleksi Valavuorelle. Rakennusprojekteja seurataan Laurin talot -ohjelmassa. Samaan aikaan Ylönen suunnittelee kodin myös itselleen Sipoon Kalkkirantaan. Ylösen omaan projektiin pääsee mukaan Laurin oma talo -nettisarjassa.

Maanantaina 29. toukokuuta nähtävässä jaksossa kaikkien talot ovat viimein muuttovalmiit ja Lauri vierailee rakennuksilla katsomassa työnsä tuloksia.

Urheilun monitoimimies Aleksi Valavuoren Turun-kodin erikoisuutena on massiivinen terassi, joka on samalla tasolla kuin olohuoneen lattia. Kesäisin terassin ovet avaamalla olohuoneesta saa valtavan oleskelutilan, mikä mahdollistaa esimerkiksi näyttävien juhlien järjestämisen.

Kurkkaa artikkelin yläosasta videolta, millainen terassi ja kylpyhuone Valavuoren lukaalista löytyy!

Laurin talot maanantaisin kello 20 MTV3-kanavalla.

Laurin oma talo -jaksot näet Katsomosta

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme