Mainos
Mainos
laurintalot_kansikuva

Sipe Santapukki esittelee hulppean järvenrantatonttinsa – ekotalo ja näyttävä rantasauna

Apulannan rumpali Sipe Santapukki on intohimoinen arkkitehtuurin harrastaja. Mies esittelee ekokotiaan Laurin talot -ohjelmassa.

Muusikko Lauri Ylönen laittaa luovuutensa peliin, kun hän suunnittelee ja rakennuttaa uudet kodit itselleen sekä ystävilleen Elastiselle, Aleksi Valavuorelle sekä Jarppi Leppälälle. Talojen suunnittelua ja valmistumista seurataan Laurin talot -ohjelmassa.

Maanantaina 17. huhtikuuta ääneen pääsee myös toinen kotimainen muusikko, joka tuntee suurta intohimoa ekologista arkkitehtuuria kohtaan. Apulannan rumpali Sipe Santapukki rakennutti itselleen kodin Heinolaan, omiin lapsuuden maisemiinsa.

Santapukille oli tärkeää, että talo on ympäristölle ystävällinen. Hän uskoo, että ekologisuus ja ekonomisuus voivat kulkea käsikkäin.

– Nykyään on menty liikaa siihen, että taloudellisuus ja talous määrittelee kaiken, Santapukki harmittelee sarjassa.

– Olen ajatellut, että talon elinkaari on todella pitkä. Toivon, että talo olisi tässä ainakin muutama sata vuotta.

Tontille kuuluu myös rantasauna, jonka rakentamisessa on käytetty persoonallista otetta. Esimerkiksi saunan oviaukko rakennettiin 140-vuotiaasta jalavasta, joka oli kaatunut.

Katso artikkelin yläosasta video, jossa Santapukki esittelee kotiaan Lauri Ylöselle ja Aleksi Valavuorelle.

Laurin talot maanantaisin kello 20 MTV3-kanavalla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme