Mainos
Mainos
laurintalot_kansikuva

Tehokkaita neliöitä ja tunnelmaa tihkuva sauna – Duudsoneiden Jarpin kotona riittää upeita yksityiskohtia

Duudsoneista tutun Jarppi Leppälän modernin mutta silti kodikkaan talon sydän löytyy saunasta. 

Rock-muusikko Lauri Ylönen laittaa luovuutensa peliin, kun hän suunnittelee ja rakennuttaa modernit omakotitalot Elastiselle, Jarppi Leppälälle ja Aleksi Valavuorelle. Rakennusprojekteja seurataan Laurin talot -ohjelmassa. Samaan aikaan Ylönen suunnitteli kodin myös itselleen Sipoon Kalkkirantaan. Ylösen omaan projektiin pääsee mukaan Laurin oma talo -nettisarjassa.

Maanantaina 29. toukokuuta nähtävässä jaksossa kaikkien talot ovat viimein muuttovalmiit ja Lauri vierailee rakennuksilla katsomassa työnsä tuloksia.

Duudsoneista tutun Jarppi Leppälän uudessa kodissa asuu nelihenkinen perhe. Tunnelmallista olohuonetta kiertää neljä makuuhuonetta, joista yksi on toimistokäytössä. Jarpille itselleen yksi tärkeimmistä huoneista on sauna, jossa ei ole pulaa tunnelmasta. Makuuhuoneessa katseet varastaa pikimusta seinä ja kaapistot.

Kurkkaa Jarpin kotiin videolta artikkelin yläosasta.

Laurin talot maanantaisin kello 20 MTV3-kanavalla.

Laurin oma talo -jaksot näet Katsomosta.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme