Mainos
Mainos
maajussi_kansi

Jo toinen suudelma! Maajussi-Heikki ottaa rohkean askeleen treffeillä Neijan kanssa

Maajussille morsian -ohjelmassa nähdään Heikin osalta jo kauden toinen suudelma. 

Maajussille morsian -ohjelmassa vietetään farmiviikkoa, jolloin maajussit ovat saaneet viettää treffejä kahden kesken puolisoehdokkaidensa kanssa. 

Maajussi-Heikki vie morsianehdokkaansa Neijan romanttisille treffeille tanssilavalle. Musiikin tahdissa pyörimisen jälkeen pariskunta istahtaa järven rantaan syömään jäätelöt.

Heikki pohtii kameralle, että Neija on todella vastustamaton tyyppi hänen mielestään. Hänessä on Heikin mukaan paljon hehkuvaa hyväntuulisuutta, joka vie miehen mennessään. 

Pariskunta katselee toisiaan vienosti hymyillen ja naurahdellen. Heikki sanoo Neijalle tietävänsä, mitä tämä ajattelee, ja nojautuu tätä kohti. 

– Siulla on vähän jätskiä tossa, Heikki sanoo ja suutelee Neijaa. 

Heikki kertoo kameralle pohtineensa kovasti vielä treffipäivän aamuna, että kuinka hän pystyy tekemään oikean päätöksen farmiviikon lopussa. Neijan kanssa vietettyjen treffien jälkeen miehen mieltä ei kuitenkaan paina enää mikään. 

Tämä ei suinkaan ole Heikin ensimmäinen suudelma ohjelmassa, sillä hurmuri ehti suudella Sannin kanssa jo ennen farmiviikkoja.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Maajussille morsian maanantaisin MTV3-kanavalla klo 20!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme