Mainos
Mainos
maajussi_kansi

Maajussi-Aapo paljastaa – nämä morsianehdokkaat tekivät heti vaikutuksen

Maajussi-Aapo kertoo, että viiden minuutin pikatreffit olivat haastava tilanne niin morsianehdokkaille kuin maajussille itselleen. 

Maajussille morsian -ohjelman kolmannessa jaksossa maajussit tapasivat puolisoehdokkaansa ensimmäistä kertaa. Jokaiselle oli valikoitunut kuusi ehdokasta, joiden kanssa järjestettiin viiden minuutin pikatreffit.

Maajussi-Aapo kertoo, että Haikon kartanossa järjestetyt pikatreffit kaikkien kuuden ehdokkaan kanssa olivat hänelle haasteellinen tilanne. Vaikka kaikkien kanssa oli juteltu ja viestitelty etukäteen, tilanne oli uusi ja outo. Kuuden ehdokkaan valitseminen kirjeiden perusteella oli myös ollut haastavaa.

– Olen sellainen ihminen, että minun on vaikeaa kiinnostua toisesta nopeasti, Aapo perustelee. 

Muutama morsianehdokas kuitenkin teki vaikutuksen Aapoon. Farmiviikoille lähtijöitä hän ei kuitenkaan vielä ole valinnut.

– Erityisesti jo Marin kirje jäi minulle mieleen ja myös keskustelu oli hänen kanssaan luontevaa. Myös Millan kanssa löytyi jutun juurta ja samoilta seuduilta kotoisin oleva Laura tuntui minun kaltaiselta sosiaaliselta heittäytyjältä, Aapo sanoo. 

Pian koittaville farmiviikoille Aapo haluaisi keksiä jotain mukavaa puuhaa valitsemiensa naisten kanssa.

– Ehkä jotain savikiekon ampumista ja piknik-juttuja.

Maajussille morsian MTV3-kanavalla maanantaisin kello 20!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme